KAM SUPPORT MED EGET KUNDANSVAR TILL TRADEBANCO I MALMÖ

Om jobbet

Kort om tjänsten

Som KAM support är du en del av ett engagerat team som tillsammans arbetar för att nå våra mål och visioner. Du är alltså en mycket viktig länk mellan Tradebanco och våra centrala kunder, samt internt mellan försäljning och andra avdelningar, vilket du visar genom effektivitet, professionalitet och lyhördhet. Du kommer att ha ett visst eget kundansvar. Du rapporterar till vår försäljningsdirektör och tjänsten är placerad i Malmö. Tjänsten är ett vikariat under hela 2017 med start 1 december 2016.

Om företaget

TRADEBANCO AB är ett av de ledande oberoende distributörsföretagen på den svenska kosmetikmarknaden och grundades 1946. Vi marknadsför exklusivt produkter inom kategorierna; hud- och kroppsvård, dofter, hårvård, håraccessoarer och make-up. Tradebanco distribuerar bla varumärken som BaByliss, Hawaiian Tropic, OGX, Alyssa Ashley, Tabac, Replay och Police. Vår organisation består idag av 25 personer och vi omsätter närmare 80 Mio kr. Vi har kontor och lager i Malmö och vi har kollektivavtal för våra anställda. Välkommen att besöka oss på www.tradebanco.se för mer information och inspiration.

Mer om tjänsten

Du kommer i huvudsak att stötta vår försäljningsdirektör med följande arbetsområden i fokus:

Förberedelser och uppföljningar av kundmöten inkl. offertarbete

Bevakning vid kampanjer och lanseringar

Eget försäljningsansvar för vissa kunder

Koordineringsansvar för nätkunder och säljkår

Koordineringsansvar/kontaktperson för externt merchandisingföretag

Superuser av vårt säljstödssystem (Genero)

Statistiksammanställningar och uppföljningar av kedjekunder och säljkår

Ansvarig för varucertifikat gentemot kund (Validoo Q-lab)

Sammanställning av sortimentslistor till säljarna

Diverse andra uppgifter specifika för olika kunder, ex kontroll av planogram, behov av butiksmaterial, säljmaterial mm.

Andra uppgifter som normalt förekommer på en försäljningsavdelning


Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis några års erfarenhet av försäljning till detaljhandeln eller som sälj/marknadsassistent. Du har en hög administrativ skicklighet. Du har minst en gymnasieutbildning och du har goda kunskaper i MS Office, med fokus på Excel. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid, Genero samt Validoo Q-lab är meriterande. Som person är du serviceinriktad, säljande, noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vidare är du analytisk och drivande och du har en god förmåga att lösa problem. Att alltid arbeta i ett högt tempo är en självklarhet för dig. Du har mycket lätt för att uttrycka dig såväl i tal som i skrift, både på engelska och svenska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via nyttjobb@almrekrytering.se. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Katarina Alm tel 0708-753641.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Säljsupport
Kontakt

Ring Katarina Alm, 0708-753641

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget