Frontwalker Malmö söker till sitt härliga team en driven webb- och apputvecklare

Academic Work · Data & IT · 1 nov

Om jobbet

Har du drivet och ambitionen att bli en av de vassaste webb- och apputvecklarna i ditt gebit? Trivs du med att arbeta i ett tight team där det är högt i tak och där dina idéer alltid är välkomna? Vill du arbeta i en roll där du tidigt får ta ansvar, lära dig nya tekniker och utvecklas? Svarar du Ja på dessa frågor och dessutom är en person som gillar att lösa problem och komma med proaktiva förslag till kunder, då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Frontwalker Malmö är ett konsultbolag som fokuserar på app, webb- och systemutveckling. Frontwalker finns också representerade i Stockholm, Uppsala och Sundsvall.. Här lever medarbetarna efter att vara ansvarsfulla och modiga lagspelare då det är grunden i deras affärsidé. Malmökontoret har många spännande kunder som de hjälper och där projekten de jobbar med varierar i både storlek och längd.

På Frontwalker i Malmö är de i dagsläget sex konsulter och då de fortsätter att skörda framgångar söker de nu ytterligare duktiga och engagerade medarbetare till sitt team. På kontoret är arbetsglädjen och energin hög och atmosfären präglas av goda samarbeten. Det är en arbetsplats där man har nära till skratt att ha roligt på jobbet är något Frontwalker värderar högt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och enligt Frontwalkers önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Frontwalker.

Arbetsuppgifter

I rollen som Webbutvecklare kommer du arbeta med olika projekt som innefattar utveckling av webbsidor och vidareutveckling av applikationer. Du arbetar med både nyutveckling samt förvaltning av befintliga webbplatser, vilket innebär att du också har en hel del kontakt med bolagets kunder. Till en början kommer du agera stöttande i olika projekt och ansvara för lättare uppdrag för att därefter ta dig an mer komplexa projekt. Introduktionen kommer att anpassas efter dig och göras på det sätt som du bäst lär dig på, men redan tidigt kommer du få testa på att jobba i befintliga projekt.

Du kommer till exempel att:
 • arbeta med webb- och apputveckling genom hela stacken
 • designa gränssnitt för både web och applikationer
På Frontwalker kommer din insats och kompetens vara avgörande i många av de konsultuppdrag du förväntas arbeta med och du kommer tidigt att få ta ett stort ansvar. För dig som drivs av utveckling är det här rätt tjänst då du kommer få möjligheten att jobba med en variation av kunder och projekt, samt testa och lära dig nya tekniker. Ambitionen att du ska bli en grym utvecklare och på sikt ges möjlighet att arbeta som konsult ute hos Frontwalkers kunder. För dig som är intresserad finns det även möjlighet att arbeta med grafisk design, så har du ett öga för detta är det ett plus.

Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad från en IT-relaterad utbildning alternativt har hunnit få 1-2 års erfarenhet av utveckling
 • Har kunskap i hela stacken med tekniker som C# och/eller Java, HTML, CSS, Javascript och databaser
 • Är nyfiken på nya plattformar och har provat på utveckling i iOS med Swift eller Objective-C som språk.
 • Talar och skriver flytande svenska, samt har goda kunskaper i engelska
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av CMS verktyg

Du som söker har givetvis ett stort intresse för teknik och utveckling och har du dessutom ett intresse och öga för design är det mycket intressant!

Var gärna tydlig i din ansökan kring dina erfarenheter och bifoga gärna länken till din Github/Bitbucket-profil om du har en sådan.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa in på Frontwalker söker vi dig som älskar utveckling, har förmågan att se helheten samt gillar kundkontakt. Du trivs med att ha frihet under ansvar. Du kan utan problem fokusera på dina uppgifter och driver hela tiden dina projekt framåt. Du är en skicklig problemlösare och som inte lämnar något åt slumpen. Du ser också fördelen med att jobba i team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och kunder.

Övrig information
 • Sista ansökningsdag 2016-11-01
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö, Dockan
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Louise Andersson
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Frontwalker Malmö är ett konsultbolag som jobbar med app-, webb och systemutveckling. Frontwalkers styrka är deras helhetstänk och djupa kunnande inom IT- och utveckling. Pigga, lättrörliga team och med hela Frontwalkers samlade erfarenhet i ryggen ger effektiva projekt och säkra lösningar. De hjälper sina kunder att få maximal affärsnytta i varje uppdrag, stort som smått.