AGA Gas AB söker säljare inom affärsområde Specialgas / Kemi

Om jobbet

AGA är den självklara samarbetspartnern för företag inom många olika branscher. Vi har ett omfattande utbud av produkter och tjänster för alla typer av industri kombinerat med brett tekniskt kunnande till nytta för våra kunder.

AGA hjälper kunderna att skapa mervärde, hållbarhet och bättre lönsamhet. Vi hjälper till att öka säkerheten hos våra kunder samtidigt som vi arbetar med tekniktillämpning där vi önskar förse våra kunder med både högkvalitativa produkter och innovativa lösningar.

AGA är marknadsledande i Sverige och tillsammans med övriga nordiska och baltiska länder bildar vi AGA Region Europe North som är en del av Linde Gas, en av världens största företag för industriella gaser med verksamhet i över 60 länder.

AGA i Sverige stärker nu sin organisation och söker därför ytterligare en säljare med placering i Malmö.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som säljare inom Specialgas / Kemi hos AGA kommer du att självständigt driva försäljningsarbete inom ditt säljområde utifrån tydliga mål och rutiner. Dina kundkontakter finns primärt inom olika forsknings- och utvecklingslaboratorier men även inom process- och bioteknikindustrin i södra Sverige. Som säljare hos AGA har du ett stort egen ansvar för planering, genomförande och uppföjning av försäljningsarbetet. Till din hjälp har du moderna säljverktyg, erfarna kollegor, utvecklade CRM system och intern sales support. Du kommer att utgå ifrån AGAs kontor i Malmö och ha kundansvar primärt inom Skåne, Blekinge, Halland och Småland

Du kommer att vara ansvarig för:
 • Besöka befintliga kunder i regionen och se till att de får högsta möjliga fokus
 • Merförsäljning och utveckling av dina kunder
 • Nykundsbearbetning
 • När kunderna önskar - hålla utbildning i produkten
 • Ansvara för offentliga upphandlingar
 • Förhandla om befintliga avtal, skriva offerter och nya avtal
Vem trivs här?

För att göra succé i rollen bör du ha en kemiingenjörsbakgrund och en god teknikförståelse, gärna med ett par års erfarenhet inom försäljning. Du som vill ta ansvar, är proffs på att bygga kundrelationer, har ett otroligt driv och lyckas komma till avslut i affärer - kommer att göra succé i rollen som säljare hos AGA Gas AB.

Du kommer ha ansvar för din egen försäljning och därmed är det viktigt att du är förtroendeingivande, lyhörd, ansvarstagande och självgående. Stor vikt kommer att läggas vid din skicklighet av genomförandet av försäljningar.

Stort fokus kommer att ligga på följande egenskaper och bakgrund:
 • Dynamisk personlighet och besitter förmågan att vara självmotiverande
 • Affärsmässigt tänk
 • Kemiingenjörsbakgrund
 • Kunna kommunicera flytande i tal och skrift på svenska och engelska
 • B-Körkort
För att kunna leverera högkvalitativa lösningar till AGAs kunder är vi övertygade om att ditt driv och försäljningar är en nyckelfaktor och du kommer därför ha en otroligt viktig roll som säljare.

Vad erbjuder vi?

AGA Gas AB erbjuder ett utmanande och omväxlande arbete med fokus på kunder inom industri och laboratorium samt anställning i ett globalt industriföretag och med kontorstillhörighet i Malmö.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig genom formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev med beskrivning varför just du passar så bra till rollen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Som en del i rekryteringsprocessen kommer du eventuellt att få utföra personlighetstester och video-intervju. Sista ansökningsdag är 31/10.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Karin Kling på Badenoch & Clark By Adecco Group karin.kling@badenochandclark.se eller 040-6675340, alternativt försäljningschef AGA Gas AB, Process: Göran Flank 070-311 2589.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.