Projektkoordinator med tekniskt intresse till E.ON

Om jobbet

E.ON är inne på en fantastisk resa och nu har du möjligheten att bli en del av denna energijätte! Har du en teknisk utbildning med fokus på el/energi, är administrativt lagd samt trivs i en koordinerande roll där den ena dagen inte är den andra lik ta då chansen att bli en del av framgångssagan som stavas E.ON!

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ON Försäljnings räkning en teknisk Projektkoordinator.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON Försäljnings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON Försäljning. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Säkerställa tidsplaner
 • Arbeta med fakturering
 • Arbeta med projektuppföljning
 • Stödja projektledarna i deras arbete
 • Göra energianalyser från energistatistik
Tjänsten passar dig som ser dig själv i en koordinerande roll där det hela tiden händer saker med varierad administrativ karaktär. För rätt person finns det goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad till E.ON Försäljning, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
 • Har en teknisk utbildning med fokus på energi, el eller liknande
 • Har erfarenhet av arbetsuppgifter med administration och koordinering
 • Har grundläggande kunskaper i Office-paketet
 • Är flytande i det svenska språket och har goda kunskaper i engelska
 • Har körkort, meriterande är om man har tillgång till egen bil
Som person är du trygg i roller som kräver att du tar för dig. Du har ett stort tekniskt intresse samt motiveras och drivs av att vara spindeln i nätet i en roll med administrativt fokus. Du är en självgående problemlösare som inte sitter och väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter utan du agerar som en doer och tar arbetsuppgifter från ax till limpa. Vidare är du medveten om vikten av att ha en bra struktur i ditt arbete. I samband med god struktur är du också en ordningsam och noggrann person som alltid levererar arbete med kvalité..

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Dagtid
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

E.ON producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster till cirka en miljon kunder. De gör det med ambitionen att bli den mest gillade partnern för hållbara energilösningar.