Student sökes för enklare lagerarbete!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och söker ett extrajobb vid sidan om dina studier? Kan du jobba tre gånger i veckan där ett av passen infaller över helgen? Vill du testa på enklare lagerarbete? Läs då vidare!
Som studerande lagerarbetare ska du fungera som ett stöd ute i produktionen med att packa, förbereda och plasta produkter. Det kan även förekomma arbetsuppgifter så som orderplock ute på golvet. Detta görs för hand vilket innebär att man inte behöver truckkort. Du ska vara tillgänglig att jobba cirka tre gånger i veckan där du själv bestämmer vilka tider du kan jobba samt vilket skift du kan jobba. Tjänsten är väldigt flexibel och är utmärkt för studerande med tid över.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som: Är STUDENT på högskola, universitet eller Komvux med minst 1,5 år kvar på studierna * Är positiv och har en stark arbetsvilja * Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo * Är flexibel och kan komma in med kort varsel * Har erfarenhet av lagerarbete, orderplock eller något liknande arbete. Truckkort är inte ett krav men är självklart meriterande. Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten via Student Consultings hemsida redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!