Redovisningsekonom till offentlig verksamhet

SJR AB · Ekonomi · 10 nov

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu omgående en erfaren redovisningsekonom till ett uppdrag på ungefär ett halvår.

Arbetsuppgifter
  • Stötta i budgetarbete
  • Ansvara för organisationens redovisning
  • Rapportera bokslut och prognoser
  • Ansvara för ett av organisationens IT system
Arbetet sker i nära dialog med organisationens linjechefer och controlleravdelningen.

Din Bakgrund

Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande och minst 4-5 års erfarenhet av självständigt och kvalificerat arbete inom ovanstående område samt stor vana av Excel. Helst ska du ha arbetat i kommun, landsting, högskola/universitet eller övrig offentlig verksamhet/kommunalt bolag. Om du har erfarenhet av ekonomisystemet Raindance och analysverktyget Qlickview är det en fördel.

Du är självgående och har en förmåga att snabbt sätta dig in i problematik och komma på lösningar. Som person är du noggrann, strukturerad och pålitlig. Du har även ett positivt sinnelag, lätt för att samarbeta och har en hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 040-665 51 05.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Ring Tomas Vinnersten, 040-6655105

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.