Säljare/Köksarkitekt till satsande IXINA i Malmö

IXINA · Försäljning · 9 dec

Om jobbet

Företagspresentation

IXINA som drivs som ett franchisekoncept är en internationell köksleverantör inom detaljhandeln med mer än 300 butiker globalt. Verksamheten startades i Belgien där man är marknadsledande och idag finns IXINA representerat i länder så som Frankrike, Ryssland, China, Förenade Arabemiraten med flera. 50 000 kök säljs årligen och omsättningen uppgår till 400 miljoner euro. Idag sysselsätter IXINA 1000 anställda globalt. IXINA som är en del av kökskoncernen Nobilia är en köksaktör med tydligt fokus om att leverera moderna, funktionella och kundanpassade kök alltid med högsta kvalitet och kostnadseffektivitet i fokus. Läs mer om IXINA på: www.ixina.com

Tjänstebeskrivning

Som Säljare/Köksarkitekt är din utmaning att fånga kundernas intresse där du genom din kreativitet och lyhördhet i samråd skapar skräddarsydda kökslösningar i enlighet med kundens behov och önskemål. Genom en hög produktkunskap och ett professionellt bemötande inger du ett naturligt förtroende och trygghet när du guidar kunden i deras val genom hela köksprocessen. En betydande och viktig del av tjänsten är att ge teknisk rådgivning med förslag på smarta och estetiskt tilltalande konceptlösningar vilket ställer krav på god förmåga att omvandla idéer och visioner till konkreta lösningar.

Du har en egen försäljningsbudget och mäts på kundnöjdhet och leveranskvalitet med goda möjligheter att påverka din egen lön. Det är därför viktigt att du motiveras av målinriktat arbete där såväl prestation som resultat är mätbart och möjligt att påverka. För att passa in i rollen är det viktigt att du värdesätter en arbetsmiljö som kännetecknas av öppenhet, humor och framåtanda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och service. Gärna i kombination med kunskaper om kök, byggtekniskt kunnande och/eller erfarenhet från närbesläktade sällanköpsprodukter. Meriterande är om du arbetat med Carat eller motsvarande ritningsprogram. Du talar och skriver svenska flytande och får gärna ha ytterligare språkkunskaper på meritlistan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Egenskaper

Vi söker dig som är förtroendeingivande som person, som ser försäljning som sin stora passion och är en naturlig relationsbyggare. Vidare tror vi att du är övertygande och tydlig i din kommunikation och värdesätter och förstår betydelsen av struktur i det dagliga arbetet. Du motiveras av att arbeta resultatinriktat där hårt arbete och goda prestationer belönas. För att du ska lyckas i rollen tror vi även att du är kundfokuserad, optimistisk till din läggning och har en hög energi. Har du dessutom en stark drivkraft kombinerat med en utpräglad vilja att göra affärer, har du optimala förutsättningar för att lyckas.

Vi erbjuder en utmanande och utvecklande tjänst i en framgångsrik organisation, i en informell miljö med duktiga och engagerade medarbetare. Som anställd hos IXINA är du en långsiktig investering och värdefull tillgång och erbjuds goda möjligheter till personlig utveckling där dina prestationer belönas med konkurrenskraftiga villkor. Under introduktionen får du en omfattande utbildning inom såväl försäljning som produktkunskap.

Om Temp-Team
TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten ser vi gärna att du skickar din ansökan redan idag för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Daniel Hilvardén eller Cindy Kristensson på telefonnummer 040-611 07 70, TEMP-TEAM Sverige.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Vill du vara med på en spännande och expansiv resa med en av världens främsta köksleverantörer? Har du öga för design och vill arbeta med den nya generationens kök? Brinner du dessutom för försäljning och tycker att dina kunder förtjänar kundservice i världsklass? Då är detta möjligheten för dig!

IXINA är inne i en stark tillväxtfas och fortsätter nu sin framgång genom att expandera till den svenska marknaden. På uppdrag av IXINIA rekryterar nu TEMP-TEAM Sverige AB ytterligare en Säljare/Köksarkitekt till deras fina nyöppnade butik som finns på Svågertorp i Malmö. Detta är en unik möjlighet för dig att vara med från början och bygga upp IXINA på den svenska marknaden. Du kommer att få arbeta med bra produkter med stor kundnytta vars utveckling ligger i absoluta framkant. Du kommer att bli rekryterad och anställd direkt hos IXINA och kommer att ingå i ett kompetent och engagerat team av kollegor.