Är du studerande och söker praktikplats till vårterminen?

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och önskar en praktikplats under våren. Är du som person engagerad, organiserad och utåtriktad? Då kan det vara dig vi söker!
Till Malmökontoret söker StudentConsulting nu en praktikant. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekrytering. Uppgifterna kommer vara varierande och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, search, intervjuer och referenstagning. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen och HR-frågor.

Din planerade praktikperiod bör vara förlagd under vårtrminen och vi ser att den är på minst 6-8 veckor. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till ev arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns i centrala Malmö.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande och har en planerad praktikperiod. Vi ser gärna att du studerar i Skåne, då vi ser att det kan finnas möjlighet för en timanställning efter praktikperioden. Som person är du driven, strukturerad och ansvarsfull.

Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Söker du nya utmaningar och vill skaffa dig god erfarenhet inför framtiden? Anmäl då ditt intresse redan idag via www.studentconsulting.se. Vi går igenom ansökningarna löpande.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!