Undersköterskor, ni spelar en viktig roll i Malmö stads utveckling

Om jobbet

I början av 2016 tillsattes servicegrupper i verksamheten för att ge våra undersköterskor förutsättningen att fokusera på brukaren och omvårdnadsarbetet. Vidare har Ordinärt boende även påbörjat en satsning på ökad grundbemanning för att ha fler händer i vården. Vi har nu medarbetare som kommer gå i pension, börja studera, vara föräldralediga samt som valt att söka nya utmaningar och därför söker vi yrkesstolta undersköterskor och vårdbiträden som vill utveckla vår verksamhet. I ditt uppdrag som undersköterska kommer du att ha fokus på omvårdnad. Vi har poolpersonal som arbetar i 3-4 hemtjänstområde på fast schema dagtid eller kvällstid. Poolpersonalen är viktiga medarbetare för oss som skapar kontinuitet och trygghet för både brukare och personalgrupp. Som poolpersonal krävs det att du är flexibel och gillar att träffa nya brukare och nya kollegor. I ditt uppdrag som vårdbiträde kommer du att utföra serviceinsatser i form av städ och inhandling, som är schemaförlagt dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer
Undersköterska: Vi ser att du är utbildad undersköterska och har en komplett examen. Arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är meriterande. Du bör söka till oss om du: - Är lugn, stabil och kan inge trygghet till våra brukare. - Är kommunikativ och har god vana av dokumentation samt rapportering. - Behärskar svenska i tal och skrift. - Har cykelvana. - Vana av dokumentation Vårdbiträde, som arbetar med service - Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service - Behärskar svenska i tal och skrift. - Har cykelvana.

Urval sker löpande. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
8
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Kontakt

Ring Ulrika Owman, 040-34 39 45

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Innerstaden sträcker sig från Ribersborg och Slottstaden i nordväst till Möllevången och Sofielund i sydöst. Stadsområde Innerstaden har drygt 1600 anställda till sina knappt 71000 invånare. Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare god service och verka för att Innerstaden ska vara ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!