Student sökes för extrajobb som restaurangmedarbetare i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande på universitet eller högskola och vill arbeta extra inom restaurang i varuhusmiljö? Är du som person serviceinriktad, engagerad och effektiv? Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker vi nu en student som vill arbeta extra med service på ett stort och välkänt företag i utkanten av Malmö. Vår kund är ett stort värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras vision att göra hemmet till en bättre plats. Deras affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt har råd att köpa dem.

I arbetsrollen kommer du att arbeta med underhåll av vår kunds restaurangavdelning. Du kommer där att vara företagets ansikte utåt och hjälpa till med såväl servering som disk.

Arbetstiden är förlagd till eftermiddag och kväll, måndag-söndag. Vår kund har ett varierat behov som ligger mellan 11-20 på vardagar och 10-19 på helger. Du kommer både bli schemalagd I förrväg samt bli inringd ibland med kort varsel vid exempelvis sjukdom I ordinarie personal För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har minst ett år kvar på dina studier och finns tillgänglig för att hoppa in och arbeta ca 3 pass per vecka under terminstid.

Tjänsten ska tillsättas omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst är det ett krav att du:
  • Studerar minst 50% på universitet eller högskola
  • Har minst ett år kvar av dina studier
  • Är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel
För att passa för tjänsten ser vi att du som person är serviceinriktad, effektiv och klarar av att hålla ett gott humör även då kundtrycket är högt. Då gemenskap och ödmjukhet är två viktiga värderingar för vår kund, ser vi det som en självklarhet att du som sökande känner igen dig i dessa värderingar.

Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!