Driven lönekonsult till Malmökontor

Om jobbet

Har du arbetat med lön i minst ett par år och är sugen på ny utmaning? Vi söker för kunds räkning duktiga lönekonsulter till Malmökontoret.

Tjänsten
I tjänsten som lönekonsult arbetar du med ett flertal olika företags outsourcade löner. Du kommer hantera det löpande lönearbetet hos både svenska och utländska kunder med kollektivavtal varpå flytande engelska är viktigt. Vidare har du en konsultativ och serviceinriktad roll gentemot de anställda. Vårt kundföretag växer starkt och du kommer att bli en del av ett glatt och positivt gäng med lönekonsulter. Vidare har du ett intresse kring systemkunskap, arbete sker i Agda PS eller HogiaLön Plus samt Visma Net Expence

Arbetsuppgifter
I rollen som lönekonsult har du bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Hantera det löpande lönearbetet från ax till limpa, inklusive statistik, rapporter, semesterårsskiften och lönerevisioner
 • Ansvara för de anställdas löner hos kundföretagen
 • Arbeta med flertalet kollektivavtal
 • Pensionshantering och personaladministration
 • Kontrollera och stämma av personalkonton i bokföringsarbetet.
 • Ge service och rådgivning till kundföretagen kring lön, system, processer, arbetsrätt och kollektivavtal etc.
 • Kvalitetsuppföljning enligt vårt interna kvalitetsledningssystem och vår ISAE certifiering
Kvalifikationer
För tjänsten som lönekonsult vill vi att du har följande bakgrund:
 • Eftergymnasial utbildning inom lön
 • Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet inom löneadministration
 • Systemkunskap, gärna erfarenhet av flera system, meriterande är Agda PS och/eller HogiaLön Plus
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du driven och har en stor vilja att lära dig nytt. Vidare är du analytisk och noggrann men också stresstålig då arbetsbelastningen är hög under perioder. Du trivs med förändring och omväxling samt är flexibel som person. Viktigt att man är social och tycker om att ha kundkontakt men även pedagogisk då du behöver lära systemen till vår kunds kunder.

Om du är intresserad av tjänsten som lönekonsult tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi har inte möjligheten att ta emot ansökningar per brev.

Sökord: Löneadministratör, lönekonsult, Hogia, Agda
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Ring Ann Nilsson, 08-586 22 708

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.