Supporttekniker 2nd line

Om jobbet

Just nu söker vi för kunds räkning flera supporttekniker som är sugna på att ta nästa steg i karriären och gå vidare till 2nd line support. Har du tidigare erfarenhet av support och vet vad som krävs för att ge bästa möjliga support mot användare, då söker vi dig!
Du kommer, som du säkert känner till, hantera varierande IT-problem som dyker upp hos användaren. Det kan handla om allt från felsökning och åtgärder av både hård- och mjukvara, kontoadministration, SCCM-relaterade ärenden, Exchange-problem eller arbete med Windows Server.

Skiftarbete ingår i tjänsten, så det krävs att du som sökande är villig att jobba skift.

Din profil
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av supportarbete. Detta innebär att du som söker vet vad som krävs för att både självständigt och i grupp lösa kundernas problem.

Vi ser att du har mycket god erfarenhet av felsökning i Windows 8/7/XP, Citrix och Microsoft Office, kontohantering i Active Directory och Exchange samt något ärendehanteringssystem. Vi ser även gärna att du har erfarenhet inom SCCM, skrivare, nätverk, SQL och/eller Linux.

Har du jobbat med Powershell, eller IP-telefoni sedan tidigare är det meriterande.

Du har för övrigt ett brett tekniskt kunnande och är van vid att lösa problem på ett pedagogiskt och effektivt sätt.

Vi kan erbjuda dig
Det är roligt att arbeta på Centric. På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter att certifiera sig, som vi då självklart bekostar. Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att umgås och nätverka med de övriga Centricarna.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Nilsson på tfn: 0734-159365 eller caroline.nilsson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, IT-tekniker, it tekniker, konsult, IT-konsult, support, supporttekniker, support-tekniker, 2nd line, second line, helpdesk, servicedesk, consultant, data, Malmö.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?