Globalt bolag söker Regionsäljare till Öresundsregionen

Om jobbet

Oddwork söker nu en driven och målinriktad Regionsäljare till ett globalt bolag som med sin expertis inom industriautomation och produktionsflöden är ett av de ledande bolagen på marknaden.

Bolaget är verksamt i 30 länder och representerat i 60 länder världen över. Med sin globala närvaro arbetar de i kundfokuserade samarbeten för att leverera innovativa, automatiserade lösningar för smartare, säkrare och mer kostnadseffektiva produktionsflöden.

Om tjänsten som Regionsäljare
Som Regionsäljare kommer du såväl bearbeta nya potentiella kunder som förvalta och utveckla de redan etablerade kundrelationerna inom regionen. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från prospektering, mötesbokning, kundmöte, behovsanalys och offerthantering till uppföljning av samarbeten. Målet med ditt arbete är att maximera bolagets försäljning och kundnöjdheten av bolagets tjänster och produkter. Vi ser därför att du har erfarenhet av att arbeta mot högt uppsatta mål och budget.

Distriktet som du kommer att ansvara för omfattar Öresundsregionen. Du har löpande kontakt med dina kunder via telefon, e-post och gör kontinuerliga kundbesök. Du är en del av ett försäljningsteam men arbetar mestadels självständigt på fältet. Det är en social och kommunikativ roll där du möter ett stort antal kunder och utvecklar goda relationer. Du rapporterar till och stöttas löpande av försäljningschefen.

Vi söker dig som...
... med kunskap och engagemang vill anta en ny utmaning. Du drivs av försäljning och att skapa nya affärsmöjligheter. Med gedigen teknisk förståelse har du förmåga att förstå kundernas behov och därigenom presentera innovativa lösningar för kundernas verksamheter. Du är socialt kompetent och skapar långsiktiga relationer till såväl kunder som kollegor. Du drivs av teamanda men tycker samtidigt om att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar. Rollen innebär en hel del resande till kunder runt om i din region, och därför söker vi dig som trivs med att vara på resande fot. Du kommer att få möjlighet att arbeta hemifrån eller hyra kontorsplats inom regionen.

Vi ser att du:
  • Har erfarenhet av teknisk försäljning på fältet samt ett etablerat nätverk, gärna mot större organisationer verksamma inom produktion.
  • Har teknisk utbildning eller bakgrund som ger dig förståelse kring industriautomation.
  • Hanterar det engelska och svenska språket utan problem.
  • Har B körkort.
Meriterande:
  • Du hanterar det danska språket.
  • Du har erfarenhet inom förpackningsindustrin samt FMCG.
Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Oddworks kund.

Vad bolaget erbjuder dig
Du kommer få möjligheten att jobba i en stimulerande internationell miljö där du kommer ställas inför intressanta utmaningar. En god arbetsmiljö och ständiga möjligheter till personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår företagskultur. Befattningen ger dig stora möjligheter att påverka, ta ansvar och att göra en verklig skillnad.

Hos bolaget blir du del av ett affärsdrivet och framåtsträvande bolag där du kommer arbeta med marknadens mest innovativa lösningar inom industriautomation.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Öresundsregionen

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + rörlig del

KONTAKT: Talent Manager Emma Kavsjö, emma@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-09

Är detta du? Skicka in din ansökan meMalmöd CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget