Ekonomistuderande sökes till deltidstjänst

SW · Ekonomi · 9 nov

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning en ekonomistuderande som vill arbeta extra hos vår kund, en stor och välkänd aktör inom sin bransch. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som söker praktiska erfarenheter vid sidan av dina ekonomistudier!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att skapa fakturor, göra avräkningar och arbeta med administration kring sortering och arkivering. Du arbetar med dessa uppgifter mot Norge och Finland. Utöver detta kommer du få ta del av arbetsuppgifter på andra avdelningar inom företaget.

Din bakgrund

Vi söker dig som är studerande, att föredra inom ekonomi. Vi ser gärna att du är i början av din utbildning för att kunna skapa ett långt samarbete. Du är noggrann och har tidigare arbetat med administration och är duktig på Excel. Som person är du flexibel, gillar siffror och trivs med att ta dig an nya uppgifter med nyfikenhet.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet under 6 månaders tid med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta vid behov med start omgående. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!