EKONOMIASSISTENT

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en ekonomiassistent på deltid 3 dagar per vecka med ett stort intresse för siffror, noggrannhet och hög service till vårt dotterbolag Schöttinger Finest AB.

Du kommer att arbeta med löpande ekonomihantering såsom:

Leverantörsfakturahantering, hantering av kvitton, löpande redovisning, moms och skatt, intrastat, avstämning varje månad, fakturering, avstämning , lön samt bokföring mot upprättande av årsredovisning samt övriga administrativa uppgifter inom en ekonomifunktion.

Din profil

Vi ser gärna att du har en gymnasieekonom eller motsvarande utbildning med goda bokföringskunskaper. Erfarenhet av VISMA eller liknande ekonomisystem är önskvärt.

Som person ser vi dig självklart serviceinriktad, har förmåga att ta egna initiativ och tvekar inte att själv ta tag i saker där det behövs. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ. Du är noggrann och ansvarstagande.

Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Ålder: Vi ser gärna söknade mellan 30-45 år
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt

Mejla eller ring Helen Schöttinger, 040-459330

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Schöttinger Finest AB tillverkar marsipan och mandelmassa i Arlöv strax utanför Malmö. Vi har även tillverkning av dragerade mandlar, marsipan och lakrits i vår nya chokladfabrik. Vi har ett brett sortiment och säljer våra produkter till alla kedjor i Norden samt en del i Tyskland och övriga världen. Våra produkter har ett mycket högt anseende då vi endast använder mandel från Kalifornien och Spanien.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var