Projektledare bygg- och fastighetsrelaterade uppdrag

Om jobbet

Om tjänsten

Vi söker nu för Planörs räkning en säljande projektledare som skall marknadsföra, sälja in och driva uppdrag till bygg- och fastighetsbranschen. Vår kund levererar tjänster inom allt ifrån projektledning, fastighetsutveckling, byggledning till underhållsplanering. Kunderna är olika typer av fastighetsägare; stora statliga fastighetsägare, börsnoterade fastighetsbolag, allmännyttiga bostadsföretag men även också kunder som driver verksamhet i egna fastigheter.

Din profil

Du är en erfaren och affärsinriktad projektledare som förmodligen arbetar i eller har erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen med ett stort nätverk där. Meriterande är om du har någon utbildning inom affärsområdet bygg- och fastighet.

Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål men är även en teamplayer. Du är duktig på att odla och vårda affärsrelationer.

Ansökan

Vi intervjuar och presenterar kandidater till Planör löpande, och ser därför att du direkt skickar in din ansökan till oss komplett med personligt brev och CV snarast.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning

Ring Mikael Brnelic, 0733125160

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Planör startades 2010 av fem personer tillsammans med Ebab AB, och sedan slutet av 2012 sitter vi i magnifika lokaler i Malmö hamn. Från dag 1 har expansion varit en uttalad målsättning, något vi hittills uppfyllt med råge. Planör har hela tiden visat ett positivt resultat och vi är i dagsläget elva medarbetare - än så länge. För mera info besök hemsidan på www.planor.se .