IT-säkerhetsanalytiker till Coresec Systems AB

Om jobbet

Vi söker för kunds räkning flera IT-säkerhetsanalytiker som gillar att gräva ner sig i ett problem och göra en utförlig analys.

Tjänsterna börjar som konsultuppdrag med ambitionen att anställningen senare går över till Coresec Systems.

Som IT-säkerhetsanalytiker kommer du arbeta med säkerhetsanalyser för Coresec Systems kunder. Du kommer att få information från ett flertal system som du sedan dels ska manuellt korrelera, men också ta hjälp av automatik för att göra din bedömning.

Du kommer att vara en del i Coresec Systems Security Operations Center där du med flera andra analytikerer analyserar data från olika kunder och gör en riskbedömning baserat på den input du har tillgång till. Dagliga uppgifter involverar t.ex. logganalys, IDS/IPS-larm samt filintegritet.

Gruppen arbetar 24/7/365, vilket innebär att skiftarbete ingår i tjänsten.

Din profil
Du är dokumenterat framgångsrik inom IT-säkerhetsområdet, har relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet. Coresec erbjuder både seniora och juniora säkerhetsanalytiker-tjänster.

Du har goda kunskaper inom åtminstone två av följande områden: Sårbarhetsscanningar, tekniska analyser, forensic arbete, reverse engineering, applikationssäkerhet och god kunskap inom Operativsystemen Windows, Linux/Unix, Mac OSX.

Har du programmeringskunskaper i något av språken PHP, Python, Ruby, Java, C eller C++ är det meriterande.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ett stort plus i kanten är om du har en eller flera av följande certifieringar: CompTIA Security+ eller CEH, CompTIA Linux+ eller liknande Linux certifiering, CISSP, OSCP eller någon annan säkerhets-certifiering.

Som person är du kommunikation, öppen och van vid dialog med både kollegor och kunder. För att du skall lyckas krävs att du är initiativrik, målinriktad, flexibel och kan driva frågor självständigt och handlingskraftigt.

För att säkerställa en hög kvalitet i CoreSec SOC förekommer certifieringskrav på medarbetarna och detta är något du ser som positivt samt motiverande.

Vi kan erbjuda

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Vi kan erbjuda dig
Coresec Systems grundades år 2000 och är nu marknadsledande när det kommer till IT-säkerhet och nätverkslösningar. Företaget finns idag representerade i Sverige och Danmark med huvudkontor i Malmö och har närmare 200 anställda. En stabil arbetsgivare med höga ambitioner och enorm tillväxt.

Tjänsterna tillsätts omgående, så vänta inte med att registrera ditt CV.

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Caroline Nilsson på tfn: 0734-159365 eller caroline.nilsson@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, säkerhetsanalytiker, security analyst, SOC, security operations center, säkerhetsteknik, nätverk, säkerhet, network, infrastruktur, Coresec, kommunikation, Malmö
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?