Studerande kundstjänstmedarbetare sökes till Skånemejerier!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student på högskola eller universitet och känner att du har minst två dagar per vecka att lägga på ett jobb? Är du serviceinriktad med ett intresse för kundvård och vill arbeta på Skånemejerier i Malmö? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är ett stort och välkänt livsmedelsföretag dit vi nu söker studenter som vill arbeta i deras kundservice. StudentConsulting söker nu två studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. Skånemejerier är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och här kommer du ingå i en pool av medarbetare som arbetar vid sidan av dina studier.

Att jobba med kundservice hos vår kund innebär att ta emot och besvara frågor från kunderna via e-post och telefon. Du kommer också arbeta med orderhantering, kreditering samt ha mycket kontakt med andra avdelningar på företaget.

Då du är Skånemejeriers ansikte utåt och det är viktigt att du är noggrann, snabb och serviceinriktad.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som vill ha ett extraarbete i en intressant bransch under studietiden. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Du ska vara flytande i både svenska och engelska, ha ett gott ordningssinne och fungera i ett högt arbetstempo med höga krav på att bemöta kunderna såväl korrekt som snabbt. Som person tror vi att du är flexibel, serviceinriktad och kvalitétsmedveten. Vi tror också att du har ett affärsmässigt tänk och tycker om att lösa problem.

Du ska ha minst 1,5 år kvar på dina studier och du som söker ska vilja ha ett långsiktigt extraarbete. Är detta något som passar dig? Sök då tjänsten redan idag via vår hemsida www.studentconsulting.se. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tjänsten kommer tillsättas under slutet av oktober månad.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!