Studenter som söker extrajobb titta hit!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker en studerande orderplockare till Skånemejerier. Vill du ha ett flexibelt och roligt extrajobb vid sidan av dina studier? Kan du jobba 3-4 dagar i veckan? Då har vi jobbet för dig!
För att vara aktuell för tjänsten ska du vara ute efter ett långsiktigt extrajobb och vi ser gärna att du kan arbeta ungefär 3 pass/vecka, där minst ett av passen infaller under tors-sön. Under sommaren ska du vara tillgänglig för heltid..

Tjänsterna kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat och anställningen kommer starta med en introduktion på ca 30 arbetstillfällen, vilka bör avklaras under 2 månader. Detta innebär att du måste kunna jobba minst 3 pass/vecka under introduktionen. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till Skånemejerier.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student på universitet, högskola eller läser upp kurser på minst 50%, med minst 1 år kvar på studierna * Är positiv och har en stark arbetsvilja * Har god fysik och är van att arbeta i ett högt tempo * Är flexibel och kan komma in med kort varsel * Är noggrann * Är en teamplayer * Skånemejerier ligger i Fosie industriområde i Malmö. Om du inte bor i Malmö är det ett krav att du har tillgång till egen bil då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik. Truckkort är absolut inget krav men räknas som en extra merit.. Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten via Student Consultings hemsida redan idag! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!