Engagerade ekonomiassistenter sökes till kommande uppdrag!

Poolia Malmö AB · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Poolia söker nu ekonomiassistenter för framtida uppdrag. Som konsult hos oss får du utmanande uppdrag hos våra attraktiva kunder! Sök redan idag, då urval för intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent arbetar du med diverse uppgifter och är med och stöttar den befintliga ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära: Bankbetalningar, granskning och ankomstregistrering, hantera flöde av leverantörsfakturor, kreditprövning av kunder, inkasso-hantering, skicka fakturapåminnelser, löpande bokföring samt övriga relaterade administrativa uppgifter. Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du är initiativtagande, gillar att ta eget ansvar och utför ditt arbete med fokus på kvalité. Som person är du flexibel, har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har viljan att utvecklas.

Utbildning/erfarenhet

Vi vill att du som söker är i början av din karriär och som snabbt vill utvecklas eller har du ett antal års erfarenhet inom området. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt gymnasieekonom. Det är meriterande om du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, men det är inte ett krav för tjänsten. Du är som person prestigelös, men visar gärna framfötterna genom goda prestationer. Det är viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och det är meriterande om du har erfaranhet av ekonomisystem. Goda kunskaper i både svenska och engelska språket är ett krav.

Var tydlig i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka system du är van att arbeta i.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.