PROJEKTADMINISTRATÖR SÖKES TILL ÅF INDUSTRY

Om jobbet

Vårt marknadsområde Food & Pharma i Öresundsregionen arbetar med leveransprojekt och konsulttjänster mot främst livs-, läkemedels och kemiindustrin. Vi är inne i en kraftig expansion och söker nu en duktig och driven projektadministratör som dels kan fungera som koordinator, dels kan hantera diverse administrativa uppgifter inom ramen för sälj-, projekt och kontorsverksamheten. Hos oss får du möjlighet vara med där det händer och bli del av ett trevligt och framgångsrikt team.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du fungerar som spindeln i nätet och länken mellan våra olika sektioner. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår:
  • Ekonomiadministration (uppdragshantering, fakturering, leverantörsfakturor m.m.)
  • Resurskoordinering
  • Kontors-, utbildnings- och mötesadministration
  • Projektadministration (dokumentation, checklistor m.m.)
  • Marknadskoordination (nyhetsbrev, event, mässor o. dyl. )
Tjänsten är på heltid med placering i Malmö (Dockan). Du rapporterar till vår marknadsområdeschef och arbetar också i mycket nära samarbete med vår affärsområdescontroller. Tjänsten är förknippad med en del resor. Främst till vårt kontor i Köpenhamn men också till våra övriga kontor i Sverige (ca 3-5 dagsresor per månad) varför körkort och en privat situation som möjliggör resande är en förutsättning.

Bakgrund och personliga egenskaper

Du har 3-årig gymnasiekompetens vilken du eventuellt kompletterat med någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi/administration (t.ex. KY). Vidare har du 3-5 års relevant erfarenhet, i närtid, som administratör i en teknisk verksamhet där erfarenhet av projekt- och konsultverksamhet är meriterande. Erfarenhet av fakturering och kontering är ett krav och projektekonomi med inköp ses som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat och har mycket goda kunskaper i engelska. Behärskar du dessutom danska ses det som en fördel. Vidare är du en van användare av MS Office och du har erfarenhet av både ekonomi- och CRM-system (Visma PX och Lime CRM är meriterande).

Som person är du driven, strukturerad och prestigelös. Du ser vad som behöver göras, hugger i där det behövs och har förmågan att vara både service minded och en tydlig pådrivare. Du uppskattar ett arbete som innehåller både högt och lågt och kan prioritera och hantera parallella uppgifter och projekt. Slutligen är du en social individ som bidrar till en positiv och trevlig atmosfär.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Vi arbetar med urvalet löpande och vill därför ha din ansökan redan idag. Du ansöker om tjänsten genom denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:116925/

Ansökan tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Underkategori
Koordinator
Kontakt

Ring Helena Heijmink, 0705-540 342

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF - Innovation by experience. Välkommen att läsa mer om oss på www.afconsult.com.