Mätingenjör till One Nordic

Om jobbet

Är du intresserad av arbeta hos en ledande aktör inom den nordiska energisektorn? Har du ett tekniskt intresse och tycker om att arbeta praktiskt ute på fält? Har du dessutom en utbildning eller erferenhet inom mätteknik? Då är det här rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för One Nordics räkning en mätingenjör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund One Nordic. Vår intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos One Nordic, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mätingenjör kommer du arbeta med att genomföra mättekniska uppdrag. Du kommer vara mycket ute på fält och åka ut till kraftstationer för att göra mätningar. Som mätingenjör ska du kunna räkna ut var mätdonet ska placeras för att ge bäst effekt, du ska även kunna verifiera de mätningar som gjorts. Rollen innefattar även kundkontakt.

Exempel på arbetsuppgifter:

Verifiering av mätsystem, egenkontroller och nyuppsättning

Drifttagning och felavhjälpning av mätteknisk utrustning

Planering och inköp av material

Dokumentation

Utförande av ombyggnationer

Utredning och beräkningsarbeten kan förekomma

Tjänsten som mätingenjör passar dig som är intresserad av att arbeta mot intressanta projekt, är intresserad av elbranschen och vill få möjlighet att arbeta hos en av nordens ledande leverantörer inom energisektorn. I rollen finns goda möjligheter att bygga värdefulla kontakter inför framtiden och en utmärkt möjlighet att utvecklas inom elbranschen.

Vi söker dig som

Är praktiskt lagd med stor teknisk förståelse

Har en relevant YH, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mätteknik

Har praktisk erfarenhet av mätteknik från dina studier, praktik eller arbetslivserfarenhet

Har minst sex månaders arbetslivserfarenhet

Det är meriterande om du

Har tidigare arbetslivserfarenhet som mätingenjör

Rollen som mätingenjör innebär mycket kundkontakt och vi söker därför en person med social kompetens och hög servicekänsla. Som person är du driven, du arbetar självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Vi söker dig med hög ansvarskänsla och pålitlighet. I ditt arbete är du affärsmässig, engagerad och du trivs med att ha många bollar i luften.
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider 8-17 med möjlighet till Flex
  • Placering: Malmö
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

One Nordic koncernen är en av Nordens ledande leverantörer inom tekniska konsulttjänster, service och entreprenad inom energisektorn. I samarbete med de största aktörerna i branschen utvecklar de tillsammans högteknologiska och hållbara energisystem. Organisationen värnar om sina medarbetare och du kommer att vara en del av en utmanade och utvecklande verksamhet. Det starka engagemanget för kollegorna visar sig genom starka samarbeten mellan olika avdelningar med olika funktioner och att ledarna främjar din personliga utveckling.