Förskollärare sökes till Per Albin Hems förskola

Om jobbet

Ansvar för att arbeta i enlighet med läroplanens mål och övriga styrdokument. Synliggörande av barns lärprocesser genom att planera, dokumentera, följa upp och utveckla verksamheten med hjälp av pedagogisk dokumentation. Medforskare på barnens upptäcktsfärder, där deras intresse, erfarenheter och behov ligger till grund för verksamhetens utformning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen, som är tydlig i din förskollärarroll samt känner dig trygg med det ansvar som rollen innebär.Det är en merit att ha arbetat i förskolan tidigare. Enligt Skollagen krävs legitimation för tillsvidareanställning. Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning enligt Skollagen. Som medarbetare förväntas du vara ansvarstagande, målmedveten, engagerad och väljer att se möjligheter. Du är medvetna om förskollärarens uppdrag och diskuterar gärna med era kollegor, hur ni tillsammans kan nå högre måluppfyllelse och hitta nya spännande vägar att prova.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/ Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i Din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter Du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Kontakt

Mejla eller ring Pia Dahl, 0709-225300

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. Hos oss får du möjligheten att vara en del av något unikt i Sverige. Vi är landets största förskoleförvaltning, med många blickar på oss. Det ger oss stora möjligheter och skyldigheter att påverka vardagen för våra barn. Det sägs att den svenska förskolan är ett föredöme med hög kvalitet och god tillgänglighet. Förskolan i Malmö ska vara ett föredöme för den svenska förskolan. Kort sagt - barnens bästa förskola! Per Albins hems förskola söker efter modiga förskollärare som vill vara med och driva utveckling gällande att synliggöra det systematiska kvalitetsarbetet och den pedagogiska dokumentationen samt skapa nya visioner och framtidstankar för förskolan! I skrivande stund pågår intensivt arbete med att utveckla de pedagogiska förskolemiljöerna så att de utgår ifrån barns perspektiv och anpassas till att utmana och stimulera barnen till nya kunskaper och nytt lärande. Per Albins hems förskola har ett arbetssätt som är inspirerat av utepedagogik och framförallt en avdelning av fem arbetar mer utifrån detta koncept. För att få ytterligare skjuts på vägen i detta tänk och för att hitta nya sätt att arbeta och utveckla verksamheten söker förskolan efter 1 förskollärare som känner sig sugen på nya utmaningar, tycker att det verkar spännande att få vara med och bygga upp en "ny" organisation och utmana barn och kollegor. Har du ett driv och ett engagemang till att göra det bästa för barnen- då är du den som förskolan söker, längtar efter och behöver. Som anställda på Per Albins hems förskola erbjuds du stora möjligheter att vara delaktig och påverka förskolans förändringsprocess. Som stöd kommer du att ha både förste förskollärare, biträdande förskolechef samt förskolechef. Per Albins hems förskola har flera medarbetare med mångårig erfarenhet i yrket och som är trygga förebilder för barnen och vårdnadshavarna. Förskolan erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak, mycket skratt och härliga och intensiva diskussioner. Som anställd på Per Albins hems förskola erbjuds du: * Tydligt ledarskap med ett helhetstänk * Möjlighet till att vara med och utforma den pedagogiska verksamheten samt förskolans organisation, samt skapa framtida visioner. * Varierande möjligheter till att utmanas i sin yrkesroll