Finmonteringspersonal

Om jobbet

Vår kund är ett väletablerat företag som är baserat i Malmö.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att ingå i ett starkt team som sköter finmonteringen av företagets precisions produkter. Delar av arbetsmomenten sker i renrum med väldigt höga krav på både kvalitet och hygien. Du ser vidare till att produkten kvalitets granskas, märks upp ordentligt, putsas av med noggrannhet och packas enligt kravspecifikation till kunder med mycket högt ställda krav.Om du har vana från att löda är detta mycket positivt. Arbetet innebär skift under dagtid och kvällstid måndag till fredag.

Utbildning
Helst tekniskt gymnasium eller liknande.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du sedan tidigare har arbetat under några år med montering av någon form. Har du erfarenhet av finmontering i e.x optikbranschen eller av maskiner inom medicinteknik är det klart meriterande. Viktigt är att du har god insikt i monteringsarbete med krävande kvalités och precisions moment.

Personliga kvalifikationer
Som person är du stabil, lugn och flexibel. Du värdesätter att arbeta strukturerat och har lätt för att fokusera på det som är viktigast och får saker ur händerna. Noggrannhet är något som är viktigt för dig och du har en naturlig känsla för kvalitet. Då tempot bitvis kan vara ganska högt är du en person som både är stresstålig och trivs med att ha fullt upp. "Laget före jaget" är något av ditt motto och du har lätt för att arbeta och fungera väl tillsammans med andra.

Lön och anställningsvillkor
Enligt gällande kollektivavtal.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar in din ansökan snarast, intervjuer kommer göras löpande under tiden annonsen ligger ute. Eventuellla frågor besvaras av Martin Andersson 0739600338. OBS skicka inte din ansökan via mail utan ansök via annonsen. Vi kommer annars inte kunna hantera din ansökan.

Startdatum
oktober 2016. Har du möjlighet att starta snabbt är det mycket bra.

Uppdragslängd
Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Martin Andersson, 0739-600338

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.