Vi söker nu dig som är studerande och vill jobba som Personalassistent!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett utmanande extraarbete? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en engagerad Personalassistent till StudentConsultings kontor i Malmö!

Tjänsten som Personalassistent innebär att stötta rekryterarna i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främsta kontakt sker med kandidater och konsulter.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,
  • Annonsutformning
  • Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
  • Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm
  • Schemaläggning
  • Telefonkontakt med konsulter och delvis kunder
  • Administrativa uppgifter, såsom sortering, uppdatering av listor mm
Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 15 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid. Du kommer kunna arbeta både heldagar och halvdagar, efter vårt behov och din tillgänglighet.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten Ska tillsättas med start omgående.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, service, marknadsföring eller liknande.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 15 h/vecka under terminerna.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att jobba undan.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!