Är du vår nya mekaniker i Malmö?

Om jobbet

Riwal Sverige har växtvärk och behöver nu förstärkning i verkstaden. Vi söker efter en självgående, ansvarsfull och erfaren mekaniker. Som mekaniker hos Riwal är du en viktig medarbetare, det är med din egen inställning till god kundservice som gör produkten till något utöver det vanliga. Riwal`s vision är att leverera den bästa kundupplevelsen i branschen.

Vi söker en kollega med hög ambition och mycket energi till detta skall du vara en individ med hög teamkänsla. Du kommer att jobba på verkstaden med att serva , reparera och färdigställa liftar och teleskoplastare som kommer i retur från våra kunder. Utgångspunkt från Riwal i Malmö. Du kommer att ha en central roll med att få den dagliga kontakten att fungera med kunderna.

Ditt dagliga arbete består av:

·
Klargöring
av material efter avslutad hyresperiod

·
Felsökning
och reparation av våra produkter

·
Reparation
av skadad utrustning

Dina
kvalifikationer är:

·
Du
har stor erfarenhet av Liftar, entreprenadmaskiner eller lantbruksmaskiner

·
Har
erfarenhet av hydraulik

·
Arbetar
systematiskt och självständigt

·
Har
vilja och lust att göra en insatts utöver det vanliga när det krävs

·
Trivs
med att själv finna lösningar på svåra problem

·
Har
engagemang att utveckla kundcentret till det bättre

Riwal erbjuder dig som mekaniker

Möjlighet att själv sätta prägel på din arbetsdag. Vi undervisar löpande mekanikerna i vårt produktsortiment, vi förväntar oss inte att du kan hela vårt sortiment, men att du har inställningen att vilja utvecklas.

Vi erbjuder dig ett självständigt jobb där du ansvarar för dina projekt som skapas i verkstadsportalen. Vi har fokus på resultat men utan att kompromissa med säkerhet och arbetsmiljö.
Vi har bra personalförhållanden med sjuk/skadeförsäkring som erbjuder snabb och effektiv hjälp. Tjänstepension utöver det vanliga. Kontinuerlig utbildning.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Peter Rödiger, 040-655 49 00

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Historia och nutid

Riwal har under årens lopp har vuxit till att bli en av de största specialisterna på effektiva och säkra höjdjobb och är i dag verksam i 17 olika länder. Riwal har idag 50 Kundcentra och är över 1000 anställda i koncernen.

Genom att kontinuerligt investera i människor, kvalitet och innovation har Riwal blivit en ledande internationell aktör och därför kan
Riwal erbjuda bästa möjliga service till kunder oavsett var de befinner sig.

Förutom att hyra ut och sälja liftar och teleskoplastare säljer Riwal också reservdelar av högsta kvalité.

För Riwal är det mycket viktigt att alla arbetar på ett säkert och effektivt sätt på höjden och vi jobbar med ett kontinuerligt förbättringsarbete mot företag och deras anställda.

Riwal startade sin verksamhet i Sverige 2010 i liten skala med bara en anställd och ett fåtal maskiner.

2011 anställdes en svensk tekniker och verksamheten rullade på fram till idag, då vi står vi på egna ben med 9 anställda och en maskinpark med över 500 liftar och teleskoplastare. Riwal i Danmark hjäper oss med support och reparationer de är en viktig samarbetspartner i vardagen.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var