Om jobbet

Inköpare

till vårt huvudkontor i Malmö

Vill du komma in i ett expansivt företag och få möjligheten att utvecklas i en roll som inköpare? Vi söker nu en ny resurs till vår inköpsavdelning där du kommer att ingå i en grupp på fem personer. Du kommer att få mycket frihet under ansvar och arbeta i en grupp där samarbete i team värdesätts.

Tjänsten
I rollen som inköpare kommer du att stärka upp vårt inköpsteam och få ett eget ansvarsområde. Du kommer bl a att förhandla avtal och priser, ha leverantörsansvar samt lägga order och bevaka leveranser. Du kommer att arbeta med befintliga och potentiella nya leverantörer för att kontinuerligt utveckla leverantörsbasen. I arbetet ingår också utveckling av Berendsens globala leverantörsbas i samarbete med koncernens inköpsteam i London.

Du kommer att jobba i väl utarbetade processer, men vi är alltid öppna för förbättringar. Tjänsten rapporterar till Inköpschefen och är en heltidstjänst.

Din profil
Vi söker dig som brinner för inköp. Du behöver ha 2-4 års erfarenhet från liknande tjänst och förmågan att se vad som är mest lönsamt för bolaget. Du trivs med att arbeta i ett team, men har inga problem med ett självständigt arbete och har ett väl utvecklat affärssinne. Du har en kommunikativ ådra, bra ordning och reda samt trivs med och i förhandlingar.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav
Det är meriterande om du har arbetat i någon form av tillverkande verksamhet tidigare, men detta är inget krav. Du har en relevant högskoleutbildning och behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats mitt i centrala Malmö. Du får en anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Nyholm, Inköpschef på telefon 0705-50 65 43.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag! Vi vill ha den senast söndagen den 30 oktober 2016.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan.
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!