Vi söker en erfaren och skicklig C-utvecklare till Procera

Academic Work · Data & IT · 2 feb

Om jobbet

Denna tjänst är för dig som vill arbeta med världsledande teknik i ett globalt företag med familjär och öppen kultur. Som utvecklare på Procera får du testa dina egna idéer och välja din egen utrustning. Du kommer arbeta nära produkten tillsammans med ett drivet och engagerat team. Låter det intressant? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Proceras räkning en erfaren och skicklig C-utvecklare. Du kommer arbeta med att strukturera bredbandsdata, omvandla detta till användbar information för att ge Proceras kunder möjlighet att fatta välgrundade beslut, omedelbart.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Proceras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Procera

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att arbeta både självständig och i nära samarbete med ett drivet team som utvecklar nyckelkomponenter i Proceras kärnprodukt. Du kommer vara involverad i alla delar av ett projekt från analys av nya kundkrav till design, underhåll och kundsupport. Som utvecklare på Procera får du möjlighet att arbeta med ledande teknik och på nära håll får följa utvecklingen av industristandarder. Du kommer arbeta i en testdriven miljö där alla tar ansvar för kvalitén i produkterna

Vi söker dig som
 • Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot datateknik eller innehar annan relevant erfarenhet/utbildning som kan styrka dina utvecklar kunskaper.
 • Goda kommunikativa kunskaper i engelska då företagets kunder ställer krav på detta.
 • Du är en erfaren och skicklig utvecklare inom C och har minst 3 års erfarenhet av utveckling.
 • Du har en bakgrund från Telecom eller har erfarenhet av arbete med nätverk
 • Erfarenhet av användning av Linux som arbetsmiljö vid utveckling.
I denna process lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viljan att utvecklas.

Som person är du:
 • Ambitiös och bidrar med energi och engagemang till ditt team.
 • Kreativ och bollar gärna idéer med dina kollegor för att få så bra lösningar som möjligt.
 • Flexibel och du uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö.
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 feb

Om företaget

Procera
är med sin teknologi världsledande och har få konkurrenter inom sitt område. Över 500 miljoner användare i 88 olika länder har sin nätverkstrafik förvaltade av Procera produkter. Det är ett dynamiskt och växande globalt företag med en familjär och öppen kultur. Du kommer arbeta på deras helt nya R&D-kontor i central Malmö, ett stenkast från centralstationen. Som anställd på Procera har du dagligen tillgång till gratis frukost, frukt, läsk och förfriskningar. Som utvecklare på Procera får du även möjlighet att välja din egen utrustning.