Redovisningsassistent

GRANULDISK · Ekonomi · 3 nov

Om jobbet

Är du en självgående och driven redovisningsassistent med intresse för IT som söker en ny utmaning hos ett miljömedvetet och väletablerat företag? Då är denna tjänst hos GRANULDISK något för dig. Tjänsten är på heltid med placering i Malmö.

Arbetsuppgifter
  • leverantörsreskontra
  • kundreskontra
  • betalningar
  • avstämningsarbete
  • löpande redovisning
  • övrig administration på ekonomiavdelningen
Då det är en mindre ekonomiavdelning så är samarbetet viktigt och man arbetar mycket tillsammans för att lösa uppgiften.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig, antingen nyutexaminerad civilekonom med någon erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt gymnasiekonom med påbyggnadsutbildning och något längre erfarenhet som ekonomiassistent.

Du har hög IT-mognad och det är naturligt för dig att nyttja och vilja utveckla de verktyg som finns till hands. Som person är du noggrann, prestigelös och ansvarstagande samt har förmågan att ifrågasätta och viljan att utveckla.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar GRANULDISK med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Jerleke på 040-665 51 03. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

GRANULDISK grovdiskmaskiner använder PowerGranules, vatten och endast en liten mängd diskmedel för en mekanisk rengöringseffekt för grytor och kantiner. Den blästrande effekten i kombination med höga temperaturer diskar hygieniskt rent på bara ett par minuter och använder upp till 90 % mindre vatten, energi och kemikalier än någon annan grovdiskmetod. En smart, hållbar och ekonomisk lösning - helt utan fördisk.

GRANULDISK har huvudkontor med produktutveckling, tillverkning och försäljning i Malmö. Företaget grundades 1987 på en svensk innovation och är idag marknadsledande inom kommersiella grovdiskmaskiner med Granulteknologi.

GRANULDISK har ett 60-tal anställda, omsätter cirka 150 mkr per år, och är en del av Sandberg Development-koncernen.