Drifttekniker (skiftreserv)

Om jobbet

Som drifttekniker ingår du vid behov i ett av fem skiftlag som ansvarar för drift, övervakning och rondering av samtliga pannlinjer med tillhörande rökgas- och vattenreningsutrustning.

Arbetsuppgifter
  • Driftoptimering
  • Processövervakning i förbränningsanläggningarna, inklusive loggning och rondering.
  • Kontroll och felsökning samt åtgärdshantering vid driftstörning.
  • Ta i drift och stoppa anläggningsdelar och maskiner.
  • Traverskörning i förekommande fall.
  • I tjänsten ingår även underhållsarbete.
Vid icke skiftgång ingår du i teamet under vår processingenjör som ansvarar för rökgasreningssystem, processvattenrening, kalibrering av diverse instrument, optimering av kemikalieåtgång, provtagning, förebyggande underhåll m.m.

Kvalifikationer

Du bör ha teoretiska kunskaper, som motsvarar driftteknikerutbildning 80-120p. Erfarenhet från energiproducerande anläggning eller liknande är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en öppen, positiv och drivande person. Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga med rak och tydlig kommunikation. Noggrannhet och en hög servicenivå är också viktiga personliga egenskaper för tjänsten.

Arbetstid/varaktighet
Heltid/dagtid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Placeringsort
Malmö

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Nilsson, driftchef, tfn 040-635 18 55.

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202
13 Malmö eller via ansökningsformulär www.sysav.se/jobb senast den 30 oktober 2016

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Fredrik Nilsson, 040-635 18 55

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är ledande inom hållbar avfallshantering i världen. Detta är något Sysav är stolta över och arbetet kräver engagemang i alla led. Sysav ser varje enskild medarbetare som en viktig del i denna strävan.

Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar på våra olika anläggningar och företaget omsätter cirka 815 miljoner kronor.

Avdelning Energianläggningar med cirka 85 medarbetare ansvarar för behandling av brännbart avfall i Sysavs avfallskraftvärmeverk. Kraft- och värmeverket producerar fjärrvärme till 60% av hushållen i kommunerna Malmö och Burlöv, samt el till det allmänna nätet. Genom att energiåtervinna och producera värme och el med hjälp av brännbart avfall minskar Sysav användandet av fossila bränslen samtidigt som företaget bidrar till en hållbar avfallshantering.