Säljare till affärsområde företag, Malmö. - If skadeförsäkring

Om jobbet

I rollen som If´s nya företagssäljare blir du en mycket viktig del av regionens fortsatta utveckling och framgång. Ditt distrikt omfattas av Skåne och kunderna är främst mindre företag där du själv identifierar, kontaktar och hittar den bästa försäkringslösningen för kunden. Produktportföljen består av Ifs utbud av försäkringslösningar och för att vara lyckosam med ditt uppdrag krävs att du är retoriskt skicklig, snabbt kan sätta dig in i kundens situation och har förståelse för försäkringsekonomi.

Ditt fokus blir att finna nya kunder och på så sätt säkra regional tillväxt. Du rapporterar till försäljningschefen och du får 6 engagerade och erfarna kollegor. Kontoret är placerat i nya fina lokaler i västra hamnen.

Du som söker har arbetat ett antal år med försäljning, B2B, fördelaktigt mot tjänsteförsäljning. Du vet hur driva försäljning längs hela säljcykeln och är skicklig på att lägga fram och presentera olika upplägg gentemot kund och påvisa fördelarna. Du är lyhörd, självgående och en duktig relationsbyggare samt förstår kopplingen mellan en hög aktivitet och lyckat resultat i slutändan. Utöver detta är du en skicklig affärsman som jobbar med kvalitet och kundnöjdhet som främsta ledord.

Vi söker dig som:
  • Tycker om och drivs av att finna nya kunder.
  • Är hårt driven, tydlig i din person och kommunikativ.
  • Är resultatorienterad och van att hålla en hög aktivitetsnivå.
  • Är socialt bevandrad, något du med stor precision applicerar även på ett affärsmässigt plan.
  • Har arbetat minst ett par år med lösningsorienterad uppsökande försäljning med dokumenterat goda säljresultat.
Branscherfarenhet är meriterande och du har B-körkort samt tillgång till egen bil.

Vi erbjuder:
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • En gedigen produkt och säljutbildning inklusive diplomering genom If Academy,allt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att möta kunden ”the If way”! Utbildningen uppfyller standard motsvarande IFU.
  • Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.
  • En möjlighet att arbeta med en av de största aktörerna i vår bransch. Vi erbjuder vår nya säljare goda marknadsmässiga villkor.
If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver - om något skulle hända.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Tobias Falck. Önskas ytterligare information ber vi dig kontakta Tobias på 0735-21 65 28 eller Shahnoza Ibragimova på 0760-001810. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Försäljningschef
Säljsupport
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget