Socialsekreterare till Tillsyn, Innerstaden

Om jobbet

Du är socionom och har erfarenhet av eller är nyfiken på att arbeta med människor med missbruks- och bostadsproblematik. Du har en förmåga att få människor att känna sig värdefulla och respekterade samtidigt som du kan sätta tydliga gränser. Du kommer att ingå i ett, av fem, tillsynsteam och arbeta på Nya Södervärn som är ett boende för ca 50 personer med missbruk och/eller dubbeldiagnos. Tillsynssektionens fem team ansvarar för tillsyn i stadsområdets ca 200 sociala lägenheter. Som tillsynare har du regelbunden kontakt med dina klienter, lägenhetsenheten, hyresvärdar samt andra externa aktörer. Du utför, tillsammans med din teampartner, tillsynsbesök minst en gång per månad i alla hushåll som du ansvarar för och arbetar aktivt med dina klienters individuella boendemål. Utöver klientarbetet bidrar du med utveckling av arbetsmetoder och samverkan inom verksamheten På tillsynssektionen är vi tolv kollegor som lyfter varandra och bjuder på såväl stöd som humor vilket gör att det alltid finns någon som kan bidra med den där extra energin eller ventilen som behövs ibland. Detta är något vi är glada och stolta över och hoppas att du vill bli en del av! Vi erbjuder ett utvecklande och spännande arbete med extern och intern handleding, utbildning i MI, friskvårdersättning, flexibel arbetstid och 4 läsdagar per år. Varmt välkommen med din ansökan till tillsynssektionen!

Kvalifikationer
Du har socionomutbildning eller utbildning som bedöms som likvärdig. Krav på B-körkort Meriterande med erfarenhet av dokumentation i pro capita Meriterande om du har utbildning i och erfarenhet av MI Meriterande om du har utbildning i och erfarenhet av Lösningsfokus

Urval sker löpande. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Socionom
Kontakt

Ring Sandra Grahn, 040-34 56 90

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Innerstaden sträcker sig från Ribersborg och Slottstaden i nordväst till Möllevången och Sofielund i sydöst. Stadsområde Innerstaden har drygt 1600 anställda till sina knappt 71000 invånare. Vår uppgift är att erbjuda våra medborgare god service och verka för att Innerstaden ska vara ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla! Innerstadens verksamhet för Individ- och familjeomsorg har ca 180 medarbetare fördelat på tre enheter, vuxna, försörjningsstöd och barn och familj. Enheten vuxna består av tre sektioner, myndighet boende, myndighet missbruk och tillsynssektionen.