Enhetschef, Centralmagasinet

Om jobbet

Sedan en tid tillbaka ligger även Centralmagasinet organiserat under kulturkansliet. Centralmagasinet är en ca 24 000 kvm till största delen anpassad magasinslokal för föremål från kulturförvaltningens samlingar. Här ryms allt från stora ångmaskiner, båtar och samtidskonst till naturalia-samlingar, hantverk och arkeologiskt fyndmaterial. Nu tillförs den befintliga organisationen ett förstärkt arbetsgivaransvar, dels genom en avdelningschef med övergripande ansvar men också genom en enhetschef på plats. I rollen som enhetschef, Centralmagasinet rapporterar du direkt till chef för lokalsamordning och säkerhet. Du ansvarar för att effektivisera samordningen av drift, logistik och transporter mellan de berörda institutionerna. I tjänsten ingår ansvar för att i samarbete med övriga enhetschefer leda det dagliga arbetet på enheten. Tjänsten innebär sedvanligt personal- , budget- samt arbetsmiljöansvar. Direkt arbetsledning för servicefunktion (vaktmästeri samt chaufför). Du ingår i styrgrupp för centralmagasinet tillsammans med berörda institutionschefer samt avdelningschef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande som arbetsgivaren är bedömt som likvärdigt. Du har dokumenterad erfarenhet från arbetsledande funktion samt dokumenterad erfarenhet av att ansvara för samordning av drift och logistik. Det är meriterande om du har projektledarutbildning och/eller logistikutbildning. Har du även erfarenhet från musei- eller annan kulturverksamhet är det ett plus. Vi söker en ledare som är bra på att organisera, är strukturerad, analytisk, god kommunikativ förmåga och har god servicekänsla.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar. Tjänsten är av sådan karaktär att arbetsgivaren kan komma att behöva se utdrag ur belastningsregistret. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Ring Jenny Eliasson, Vision, 0709-46 35 14

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Kulturförvaltningen svarar för stadens övergripande planering inom kultursektorn. Kulturförvaltningen bedriver verksamhet inom sex institutioner: Malmö Konsthall, Malmö Konstmuseum, Malmö Kulturskola, Malmö Museer, Stadsarkivet och Stadsbiblioteket. Barnkulturenheten, Kulturstödsenheten samt Sommarscen är organiserade under kulturkansliet dit även administrativa funktioner som stab, utvecklingsenhet, kommunikation, ekonomi och HR ingår. Kulturförvaltningen har drygt 400 medarbetare.