Onsite supporter på heltid sökes till kommande uppdrag

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av att arbeta med onsite support och är på jakt efter nästa utmaning? Just nu söker vi onsite personal till kommande uppdrag.
Vi på StudentConsulting söker just nu en expert inom en IT onsite servicegrupp. Onsite servicegruppen ger support gällande hantering av incidenter, beställningar, administrering av olika infrastrukturer och applikationsdelar tillsammans med tjänsteägare, servicecenter och driftgrupper. Som onsitetekniker arbetar du självständigt och hanterar samt utvecklar vissa tilldelade uppgifter tillsammans med dina kollegor.
Arbetet kommer att ha sin utgångspunkt i Malmö.

Arbetstiderna är förlagda på kontorstid. Vi ser långsiktigt på tjänsten och du kommer vara anställda av StudentConsulting och arbeta uthyrd till kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT. Vi ser gäna att du har läst en teknisk utbildning, alternativt har studerat teknik på gymnasiet, har tidigare erfarenhet från att arbeta med support och är van användare av datorer. Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett professionellt bemötande. Vidare är du en social, hjälpsam och pedagogisk person som vill kunna erbjuda bästa service! Intervjuer hålls löpande så ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!