Salongsäljande stjärna till Malmö

Om jobbet

Vi söker dig, en erfaren kollega som är salongsäljande frisör som vill ta nästa steg i karriären för att arbeta med vårt utbud av frisyrer. Helt enkelt en av våra stjärnor! Vi är specialister på peruker och andra hårprodukter till kunder som söker lösningar för mer hår, samt personer som av medicinska skäl behöver våra produkter. Du representerar företaget och är vårt ansikte gentemot kunden - som alltid är vårt fokus!

Om dig
Du har med dig kundfokuserad erfarenhet som frisör och vill nu ta nästa steg att utvecklas inom branschen hos oss. Du är en person som ständigt vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Då de flesta av våra kunder befinner sig i en svår livssituation, är det mycket viktigt att du är trygg i dig själv. Är du en engagerad och erfaren säljande frisör som har tydligt kundfokus och skapar hållbara lösningar, då kommer du att trivas hos oss. Att du har kunskap och erfarenhet av professionellt förhållningsätt i möten är en förutsättning för oss. Du tycker precis som vi att det är lika viktigt med hög kvalitet som att leverera resultat med högsta servicenivå. Du har gesällbrev från din frisörutbildning eller motsvarande intyg. Det är en absolut förutsättning att du fungerar bra i grupp och vi vill gärna veta mer om hur du hanterar stressiga situationer för att må bra och nå kvalitativa resultat. Då vi ständigt utvecklar vårt sortiment är det viktigt för oss att du både vill utvecklas och kan sälja. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vägleda våra kunder och utföra utprovning och inklippning av peruker. Vi jobbar aktivt med kompetensutveckling för alla våra medarbetare och ger alla nyanställda en individanpassad introduktion. Du kommer även att arbeta med kampanjer, skyltning och konsultativ rådgivning i ett glatt och kompetent team. Vi arbetar med uttalad målstyrning, vilket innebär att du har en fast grundlön med möjlighet till bonus baserat på din försäljning. Vi söker en kollega som kan komplettera vårt team tills vidare på heltid. Tillträde så snart som möjligt, men det kan diskuteras. Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande jobb med en spännande produktportfölj - med allt inom hår.

Om ansökan
Vi vill ha din ansökan snarast möjligt och vi kommer löpande att göra urval och intervjuer. Bifoga vidimerad kopia på ditt gesällbrev. Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök tjänst”. Sista ansökningsdag är den 31 oktober. Vi tar inte emot ansökningar via e-post och ber dig att respektera detta.

Vid frågor rörande tjänsten och företaget, vänligen kontakta Josefin Egervall på Aderans Sweden AB, Carl M Lundh, 070-260 87 29

Vänligen respektera att vi redan har gjort vårt aktiva val av rekryteringslösning och är därför inte intresserade av att bli kontaktade av rekryteringsfirmor.

Om oss
Carl M Lund är en del av Aderans, med totalt 5 400 anställda i koncernen, och är ett världsledande företag inom frisörbranschen. Vi arbetar med två segment dels medicinskt där vi även har egna fysiska salonger men också med fashion där vi arbetar med återförsäljare i form av frisörer och grossister.

sökord: salong, säljande, frisör, hårprodukter, frisörutbildning, kundfokus, frisörbranschen
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget