Studenter sökes för extrajobb som truckförare i Malmö!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av truckkörning och ute efter ett långsiktigt extrajobb? Vi söker nu för kunds räkning dig som är studerande och vill arbeta extra som truckförare på ett välkänt företag i Malmö!
Du kommer att arbeta som truckförare på en styckegodsterminal och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att flytta pall för att ställa upp på korrekt lastplats. Arbetsuppgifterna kan också innebära av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av pallar och paket. Denna arbetsuppgift är stundtals mycket fysiskt krävande.

Terminalen har öppet dygnet runt, men dina pass kommer ligga mån-fre framförallt mellan 13-21. Kunden har ett varierat behov och du bokas in för jobb med kort varsel. Oftast samma dag som passet är.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker omgående så sök redan idag.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för att söka tjänsten är att du har truckkort för och erfarenhet av ledstaplare (A2) och Låglyftare (A4). Det är meriterande om du har lastsäkringsutbildning.

Vidare söker vi dig som är studerande och har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna arbeta minst 2 arbetspass per vecka under terminstid, eftermiddag och kvällspass.

För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig, flexibel och fysiskt uthållig. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet. . Vi behöver din ansökan omgående då vi avser tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!