Nu söker vi studenter för ett välbetalt extrajobb som inventerare.

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student på högskola eller universitet på minst 50% och vill arbeta extra som inventerare runt om i Skåne? Nu söker vi dig som studerar och vill jobba extra som inventerare hos en av våra kunder i livsmedelsbranschen
Tjänsten innebär inventeringsarbete i livsmedelsbutiker i Malmö och runt om I hela Skåne. Arbetsuppgifterna består av att på ett snabbt och korrekt sätt räkna produkterna i butiken och sedan rapportera in resultatet med hjälp av handdator. Du jobbar i team som oftast samåker ut till butikerna utanför Malmöområdet och övriga Skåne.

Inventeringen utförs på vardagar och du startar kl 07.00 och jobbar ca 6-8h per pass. Vi söker dig som har ett flexibelt schema i skolan och vill samt kan jobba minst 1 dag i veckan. Arbetstiderna kommer att schemaläggas i förväg.

Det är ett bra extraarbete utanför studierna där du enkelt kan tjäna extra pengar och jobba I ett roligt team Lönen för uppdraget är 143,5 kr i timmen.

Några av de nästkommande datumen för inventering är 4, 5, 17, 19, 20, 24, 25, 26 och 31 Oktober.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående och du kommer att vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du mycket noggrann och fokuserad men har också förmågan att hålla ett högt tempo. Du har lätt för siffror och trivs med ordning och reda.

Det är meriterande för tjänsten om du har körkort och tillgång till bil men inget krav. Vi söker dig som är studerande och då uppdraget är långsiktigt ser vi att du har minst 1 år kvar på dina studier.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!