Teknisk projektledare med starkt driv och mycket engagemang till CGI

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Vi söker dig som vill skapa struktur och samtidigt aktivt driva projekt i en produktionsnära miljö.

Information om uppdraget

Academic Work söker för CGI:s räkning dig som vill arbeta med teknisk projektledning i en avancerad och omfattande produktionsmiljö. CGI är Sveriges största konsultföretag inom IT-tjänstesektorn. Med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetsinsikt skapar de innovativa lösningar för sina kunders affärsbehov och kan hjälpa kunderna att ta ledande positioner på sina respektive marknader. Till en av sina verksamheter behöver man nu förstärkning av en projektledare med starkt engagemang och hög förmåga att struktura och leda andra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att arbeta brett med att fortsätta påbörjat arbete att skapa tydliga processer, rutiner och projektplaner. Du kommer att arbeta operativt i projekten och säkerställa att dessa resursplaneras korrekt, driva dessa framåt men även säkerställa att avtal skapas på sådant vis så att det skyddar både kund och CGI. Du kommer även vara involverad i att supportera och stötta ledningsgrupp i bland annat kundsamarbeten.s

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Framtagande av testplan
  • Säkerställa att strukturella hjälpmedel utvecklas och är på plats
  • Leda och driva implementations- och förvaltningsprojekt
Tjänsten passar dig som har arbetat några år som teknisk projektledare och vill ta steget in i en roll där du kommer att utmanas, får möjlighet att göra stor påverkan och får en central roll i framgången för organisationen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år som projektledare inom infrastruktur och/eller mjukvara. Du har god erfarenhet av framtagande av strukturella hjälpmedel/verktyg och kan med enkelhet sätta dig in i komplexa frågeställningar snabbt. Du är bra på att motivera och få team att dra i samma riktning samt hur man på effektivaste sätt planerar arbetet framåt. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
  • Erfarenhet av teknisk projektledning
  • God vana av att sätta struktur och processer
Det är meriterande om du har erfarenhet i att arbeta i en produktionsnära miljö.

Som person är du drivande i ditt eget arbete och har förmåga att inspirera och motivera kollegor och medarbetare. Du är lyhörd mot både kund och kollega och inser vikten av proaktivt arbete.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 6 månader med stor möjlighet till överrekrytering
  • Placering: Malmö
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Projektledare
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

CGI är Sveriges största konsultföretag inom IT-tjänstesektorn och levererar verksamhetskompetens, systemintegration samt outsourcing av IT- och affärsprocesser inom flera olika branscher - allt från telekom och media till handel och den offentliga sektorn. Koncernen har medarbetare i 41 länder och i Norden är de idag cirka 9 000 anställda.