Administratör sökes till HR-avdelningen

Assemblin · HR & Personal · 30 okt

Om jobbet

Vi söker för vår kund Assemblins räkning en administratör till deras HR-avdelning på deltid

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta kring tidsrapporteringen med manuell registrering i Agda tid samt överföring till Visma Control samt med övrig administration som är förekommande på en HR-avdelning.

Vem är du?

Vi söker dig som är studerande inom personal eller ekonomi eller du som är intresserad av att arbeta deltid. Du har ett siffersinne, är noggrann, lösningsfokuserad och intresserad av HR och lön. Du har mycket goda kunskaper i Excel och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du intresserad av att lära dig, ödmjuk och självständig. Har du kunskaper i Agda eller Visma Control är det meriterande för tjänsten.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är inom ramen för SW's konsultverksamhet med start omgående. Uppdraget sträcker sig till februari 2017 med möjlighet till förlängning. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.