Vianor i Malmö, Västkustvägen söker bilmekaniker!

Om jobbet

Vi söker nu en bilmekaniker till vår verkstad på Västkustvägen, Malmö. I din roll som bilmekaniker utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet.

Du kommer att arbeta på en fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av bilservice, men du får räkna med att vara delaktig i allt arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad. Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har lätt att samarbeta och viljan att utvecklas. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bilservice. Erfarenhet av Boschsystem och felsökning av bilel är en merit. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig?

Tveka inte att skicka din ansökan eller eventuella frågor till:

Platschef Klas Rosberg

Tel: 010-475 54 92

E-post: klas.rosberg@vianor.com

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Maskinarbete
Reparatörer
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med närmare 1400 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån våra fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i vår bransch och erbjuder delar av vår service året om, dygnet runt. Vi ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var