Projektledare till ett större nybyggnadsprojekt

Om jobbet

Har du mellan 1-3 års erfarenhet av arbete med samordning eller projektledning inom byggbranschen? Vill du utveckla dina erfarenheter genom att i ta helhetsansvaret för projektledningen? Till vår kund Blenta söker vi nu efter en ansvarstagande projektledare som kommer att arbeta med samordning under bygget av en ny anläggning. Passa på att ta denna möjlighet att utveckla dina projektledningskunskaper!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Blentas räkning en Projektledare som ska ansvara för ett nybyggnadsprojekt. Projektet beräknas pågå till januari 2018.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Blenta.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare kommer du arbeta med att koordinera och se till att allting flyter på med nybyggnationen. Du kommer att ha ett nära samarbete med ledningsgrupp och anläggningschef men vara ensam i rollen som projektledare. I rollen kommer du att hantera dokumentation, samordna leveranser av produkter och material, göra ekonomiska uppföljningar och se till att tidsplanen följs. Du kommer att få en gedigen introduktion till arbetet och företagts verksamhet.

Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för samordning av entreprenörer
  • Göra ekonomiska uppföljningar av projektet
  • Se till att tidsplan hålls
  • Löpande rapportera till ledningsgrupp om projektets framfart
  • Ansvara för logistik och samordna leveranser
  • Hantera dokumentation såsom, bygghandlingar, ritningar, beställningar och tillstånd
Tjänsten passar dig som vill skaffa dig ytterligare erfarenhet av projektledning inom bygg och som har ett intresse av livsmedelsbranschen.

Vi söker dig som
  • Har en universitets-, högskole- eller YH-utbildning med inriktning mot bygg eller anläggning
  • Har mellan 1-3 års erfarenhet av arbete med samordning/arbetsledning/projektledning inom byggbranschen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.
Som person är du kommunikativ och ansvarstagande, du tar gärna på dig rollen att leda och koordinera på arbetsplatsen. Du har en god förmåga att hålla kolla på olika moment och uppgifter samtidigt och ser till att inget faller mellan stolarna. Vidare är du en person som gärna driver på arbetet självständigt, du tar gärna emot direktiv men tar gärna egna initiativ när planerna förändras. Utöver detta har du pondus och är en medarbetare med skinn på näsan som inte räds för att ge din åsikt och stå upp för den.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Blentarp

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Blenta AB startades 1963 av familjen Håkansson. Företaget har vuxit till ett starkt svenskt privatägt kläckeri som tillsammans med övriga företag inom Blentagruppen är marknadsledande på den nordiska marknaden. I gruppen ingår sedan 1985 slakteri- och förädlingsföretaget Guldfågeln AB, som levererar kyckling och kycklingprodukter till storhushåll och detaljhandel. 1999 blev Ingelsta Kalkon en del i organisationen, sedan 2003 är Lantfågel i Simrishamn en del av verksamheten och 2006 blev också Torsåsens Slakteriprodukter ett av gruppens framgångsrika företag