Sjuksköterska

Om jobbet

Vi söker dig, sjuksköterska, som vill påverka och göra skillnad för våra patienter på KRA. Ditt uppdrag är att ansvara för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser på korttidsenheten samt utföra medicinska bedömningar. Du ger rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal och driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring, främst inom HSL-området Som sjuksköterska är du en viktig samarbetspartner till sektionschefen när det gäller att entusiasmera och motivera omvårdnadspersonalen att arbeta mot uppsatta mål. Du kommer att arbeta i team bestående av undersköterskor, sjukgymnaster/fysioterapeut och arbetsterapeuter. Du ansvarar för de medicinska insatserna samt patientsäkerheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har arbetslivserfarenhet från yrket och har en god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer. Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning vård av äldre med geriatrikinriktning, neurologi, ortopedi samt har erfarenhet av rehabilitering. Det är också meriterande om du har arbetat tvärprofessionellt i team och handlett omvårdnadspersonal. Vi ser det också som positivt om du har erfarenhet av IT stöden Procapita och Pascal. Du sätter brukaren behov i centrum och kan skapa trygghet och kontinuitet i vården. Du har ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling. Du är serviceinriktad och tycker om att handleda och utbilda både patienter och omvårdnadspersonal. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Du har goda datorkunskaper och är van att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift.

Vi använder oss av löpande rekrytering så vänta inte med din ansökan. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Sjuksköterska
Kontakt

Ring Gun Nillson Burman, 040-345077, 0708-413474

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Stadsområde Öster omfattar Rosengård och Husie och är en del av Malmö där stad och landsbygd möts. I stadsområde Öster bor ca 45 000 malmöbor, här möts människor från hela världen. Förvaltningens cirka 1200 anställda möter medborgarna i livets alla skeden. Med engagemang och kompetens kan vi ge god service och bidra till att stadsområde Öster upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Malmö behöver dig - var med och bygg framtiden för oss alla!