EVRY söker driven och lösningsfokuserad Service Delivery Manager som vill göra skillnad

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Har du en god teknisk förståelse genom tidigare arbetslivserfarenhet? Har du erfarenhet från konsultbranschen eller har arbetat i en roll där du haft kundkontakt? Om du svarar Ja på dessa frågor och är på jakt efter ett jobb där du jobbar kundnära, i en föränderlig miljö, där du kan se resultat och göra skillnad varje dag - kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för EVRYs räkning en Service Delivery Manager. EVRY är Nordens näst största tjänsteleverantör inom IT och levererar drift- och konsulttjänster inom bland annat IT-infrastruktur och affärssystem till den nordiska marknaden. De arbetar kundorienterat med ett starkt engagemang och för att skapa nya lösningar som effektiviserar kundernas vardag. På EVRY arbetar du i moderna, fräscha lokaler i Malmö tillsammans med mycket kompetenta och engagerade kollegor.

Rollen som Service Delivery Manager är ny i teamet du kommer tillhöra, men inte för organisationen i sig, och är skapad i syfte att öka kundnöjdheten ytterligare, samt skapa förutsättningar att proaktivt arbeta med och utveckla EVRYs leveransåtaganden. Du kommer tillhöra teamet för IT Workplace Services som idag ansvarar för cirka 13000 IT-arbetsplatser hos sina kunder, exklusive plattor och telefoner. Du kommer ha ett tätt samarbete med alltifrån tekniker till Account Managers, Service Managers och andra Service Delivery Managers i bolaget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVRYs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EVRY.

Arbetsuppgifter

IT Workplace Services står under förändring i en växande fas där kraven från kunderna ökar gällande närvaro i den dagliga leveransen. För att kunna bibehålla kundnöjdhet, användarnöjdhet och leverera enligt SLA och avtal, behöver vi dig som kan hålla ihop dialogen mellan olika intressenter i projekt och daglig drift, samt vara ett stöd mellan leveransen och kunden.

Som Service Delivery Manager är ditt huvudansvar att förvalta och inte minst utveckla EVRYs befintliga kundrelationer och åtaganden. Du arbetar dedikerat mot specifika kunder och ansvarar för att säkerställa kundnöjdhet på daglig basis och på lång sikt. Du utgör en länk mellan kunden och leveransorganisationen på EVRY och arbetar proaktivt för att säkerställa efterlevnad av service och åtaganden på befintliga avtal, men är också delaktig vid framtagandet av nya.

Du kommer till exempel att:
 • säkerställa att befintliga leveransåtaganden, kundnöjdhet och servicenivå uppnås enligt avtal
 • arbeta proaktivt med att utveckla befintliga avtal, åtaganden och kundsamarbeten
 • vara huvudkontakt för kunden i leveransfrågor på daglig basis och genom kontinuerliga operativa möten och samverkanforum säkerställa kvalité
 • arbeta för att förstå kundens behov så som det ser ut idag och framåt, för att kontinuerligt utveckla samarbetet och vara en proaktiv partner
Tjänsten passar dig som vill ha ett utmanande jobb och en nyckelroll i en spännande organisation. På EVRY arbetar du tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare i en föränderlig miljö, där du kommer kunna se resultat och göra skillnad varje dag. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta kundnära och har förmågan att se lösningar snarare än problem!

Vi söker dig som
 • har en god teknisk förståelse genom tidigare arbetslivserfarenhet
 • har erfarenhet från konsultbranschen och/eller har arbetat i en roll där du haft kundkontakt
 • talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
 • gillar att jobba med förändringsarbeten
 • B-körkort
Det är meriterande om du:
 • har arbetat som Service Delivery Manager och/eller med projektledning
 • har erfarenhet från en IT-arbetsplats och/eller outsourcing inom IT, gärna med arbetsuppgifter inom tjänsteleverans
 • har erfarenhet av att arbeta enligt ITIL
 • teknisk utbildningsbakgrund
I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina tidigare erfarenheter och inte minst dina personliga egenskaper och ambitioner. Kanske har du tidigare arbetat i en helpdesk eller som tekniker och sedan fått växa in i en mer avancerad roll och nu söker efter ytterligare utmaningar. Du kan också ha en bakgrund inom arkitektur eller projekt, kanske till och med som projektledare och därmed är van att arbeta mot tydliga deadlines.

Som person är du lösningsfokuserad med förmåga att bryta ned problem och hitta de mest effektiva lösningarna. Att vara engagerad och lägga ner tid och energi på ditt arbete är en självklarhet för dig och du tar initiativ och kan identifiera lösningar på utmaningar som behöver göras, innan det efterfrågats. Ditt arbetssätt är strukturerat och effektivt, samtidigt som du kan ställa om och anpassa dig till ändrade förhållanden. Vidare trivs du i ett högt arbetstempo och har förmåga att arbeta fokuserat för att nå målen både på kort och på lång sikt.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Louise Andersson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.