Teknisk Säljare till Vellinge

Ekovent AB · Försäljning · 26 nov

Om jobbet

Vågar du anta utmaningen att arbeta med vår tillväxt i södra Sverige?
Du kommer in i en spännande och växande organisation med höga mål.

Vi söker en etablerad Teknisk Säljare inom ventilationsbranchen alternativt en Teknisk säljare med erfarenhet av luftbehandling. Du blir en del av vårt team i Vellinge.

Vi erbjuder en varierande och stimulerande tjänst där du får utrymme att vara med och påverka och utveckla din roll. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Som Teknisk Säljare kommer du att:
  • utveckla och bredda vår försäljning i södra Sverige
  • personligt bearbeta konsulter och entreprenörer
  • medverka i utbildning av konsulter och entreprenörer
  • vara rådgivare till konsulter och kunder
  • genomföra sälj- och marknadsföringsinsatser
  • följa utvecklingen och vara uppdaterad på nyheter inom området
Du kommer att vara mycket ute på fältet, ca 3 resdagar i veckan för att serva våra kunder på bästa möjliga sätt.

Utbildning/erfarenhet
Du har en teknisk utbildning inom luftbehandling. Du har god praktisk erfarenhet av ventilationsbranschen och helst av luftbehandlingsaggregat. Du har stor erfarenhet av försäljning och bearbetning av konsulter.

Vi söker en person med god teknisk förståelse och med en utåtriktad personlighet. Du är kreativ och ansvarstagande men också en ekonomiskt tänkande lagspelare.

Att jobba hos oss
Företag byggs av människor och för att ett företag ska må bra, måste människorna i det må bra. Sedan många år tillbaka strävar EKO efter att skapa gemenskap och glädje på arbetsplatsen, bland annat genom att arbeta aktivt med friskvård och motion. Genom aktiviteter som främjar hälsa och sammanhållning, lägger vi grunden för ett positivt arbetsklimat och ett sunt företag - i alla bemärkelser.

Information och ansökan
För ytterligare information kan du kontakta Försäljningschef Gabriella Wikander Johansson på EKOVENT, tfn 040-42 16 32 alt 0708-441732. Din ansökan med CV skickas till gabriella.w.johansson@ekovent.se snarast.

Välkommen!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Gabriella Wikander Johansson, 040-42 16 32

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

EKOVENT grundades för mer än 40 år sedan och är idag ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen. Våra produktionsanläggningar ligger i
Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen i år beräknas till 100 MSEK. För mer information om företaget se
www.ekovent.se.