Kategorisäljare DVH- Malmö

Om jobbet

Spendrups Bryggeri AB söker en kategorisäljare med placering i Malmö.

Som kategorisäljare hos oss tillhör du Försäljningsorganisationen dagligvaruhandel, servicehandel och Spendrups International. Avdelningens uppdrag är att inom den svenska dagligvaru- och servicehandeln, genom ett långsiktigt försäljningsarbete, skapa givande relationer med centrala kunder och enskilda butiker samt vara en rådgivare i frågor som rör produkter samt kategoriutveckling. Utöver det skall säljorganisationen ta ansvar för att våra varumärken framhävs på bästa sätt. Divisionen har även ansvaret för att utveckla Spendrups affär utanför Sverige. Avdelningen Spendrups International ansvarar för att utveckla Travel Retail affären, som bland annat inkluderar Gränshandel och Taxfree. Den ansvarar också för Spendrups globala exportverksamhet. Divisionen, total sett, har drygt 50 medarbetare och inkluderar även centrala kundfunktioner samt stödfunktionerna Affärssupport och Kundmarknad.

Som kategorisäljare rapporterar du till regionchef sydväst. I tjänsten ansvarar du för fältbearbetning i dagligvaruhandel samt servicehandel med grossister. Avdelningens mål är att genom ett långsiktigt försäljningsarbete skapa bra relationer med butikerna samt vara rådgivare i frågor som rör produkter och kategoriutveckling.

Arbetsbeskrivning
  • Säkerställa att centrala avtal implementeras och efterföljs.
  • Optimera kampanjvolymer vid central SA/VA samt Spendrups selektiva kampanjer.
  • Aktivt medverka vid ombyggnader av butiker inom det egna distriktet för att säkerställa att Spendrups varumärken får den mest optimala säljytan/täckning på golv och hyllor.
  • Bidra till att öka butikernas lönsamhet genom att aktivt påverka sortiment och planogram.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
  • Minst treårig gymnasial utbildning, helst med ekonomisk inriktning. IHM/högskoleutbildning eller liknade är meriterande.
  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning, gärna inom DVH.
  • Vi ställer höga krav på erfarenhet av affärsmannaskap.
  • Som person bör du vara duktig på att skapa kontakter, övertyga och underhålla relationer, där man behöver vara både beslutsam och lojal.
  • Stor van att tar ansvar och självständigt strukturerar upp de uppgifter som ska göras samt driver processer vidare då man arbetar mycket på egen hand.
  • Trots att tempot ibland är väldigt högt ska man klara av att fortsätta vara lugn, stabil och kontrollerad i dessa.
Din ansökan
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenhet på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer troligtvis inte ge besked förrän efter att ansökningstiden är slut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 23 oktober, 2016
Tillträdesdag: Snarast
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidareanställning/heltid
För mer information om tjänsten: Leif Andersson, regionchef sydväst, Mob: 070-1886513
Placeringsort: Malmö
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Leif Andersson, 070-1886513

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var