Vi söker en dansktalande kundservicemedarbetare

Om jobbet

Jobbeskrivning: Vi söker just nu dansktalande kundservicemedarbetare med känsla för service. I ditt arbete kommer du ta emot samtal och vägleda kunder i deras köp och funderingar kring våra varor. Du kommer till viss del administrera den danska hemsidan. Förutom ett lärorikt och givande arbete har du nu möjligheten att utöka dina kunskaper om golv, kakel och badrum.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som: Är flytande i danska både i tal och skrift. Är serviceinriktad och engagerad. Brinner för att arbeta med service. Inte rädd för utmaningar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av de produkterna vi säljer, men detta är inget krav. Rekryteringen sker löpande, så ansök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Magnus Noord

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

Om Golvpoolen
Vi är Sveriges största varuhus inom golv, kakel och badrum! Vi erbjuder Dig alltid det bredaste sortimentet till de bästa priserna. Vår duktiga personal ställer dessutom mer än gärna upp med tips och inspiration om Du behöver råd på vägen. I Golvpoolens 3600 m² stora butik i Malmö, vår nya 2600 m² stora butik i Helsingborg och i vår webbutik finner du det mesta inom golv såsom trägolv, parkettgolv, laminatgolv och golvvärme. Inom byggkeramikavdelningen finns kakel, klinker, mosaik, dekor och natursten. I vår stora avdelning med badrum har vi badrumsinredning, dusch, duschvägg, badkar, massagebadkar samt sanitetsporslin såsom handfat, kommod, högskåp, speglar, spegelskåp, toalettstol samt köksblandare, tvättställsblandare, takduschar och badrumstillbehör.


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var