Teknisk kundsupport sökes i Malmö

SW · Service & Kundtjänst · 26 okt

Om jobbet

Vi söker en kundtjänstmedarbetare med tekniska kunskaper till vår kund i Malmö. Vår kund arbetar med ett välkänt varumärke och sitter i trevliga lokaler vid havet.

Du kommer att arbeta i den tekniska supporten för Norden där din huvudsakliga uppgift är att arbeta för att lösa kundernas frågor. Du kommer att länka samman flera komponenter för att kunna ge så god service som möjligt. Du arbetar med såväl återköpare som privata kunder och kommer att arbeta med beställningar av vissa reservdelar och andra artiklar. Du kommer att arbeta med både telefon och mail där arbetet är väldigt varierat under dagen.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceminded ut i fingertopparna med en vilja att lösa kundernas problem i alla lägen. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och en god teknisk kunskap. Du har goda datorkunskaper och gärna elbehörighet med kunskap om elscheman samt trivs i en roll där du arbetar med kundkontakt och med sälj. Vi vill att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, kan du även finska är detta meriterande för tjänsten. Som person är du en lagspelare med en positiv inställning och en vilja att hugga tag i olika arbetsuppgifter.

Viktig information

Ovanstående uppdrag är en heltidstjänst med anställning hos vår kund, i samarbete med SW. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!