Android-utvecklare sökes för heltidsuppdrag hos spännande företag i Malmö!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en driven Android-utvecklare på jakt efter nästa utmaning i karriären? Vill du arbeta på ett företag där du får möjlighet att arbeta självständigt men ändå i ett härligt team med engagerade kollegor? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Till vår kund i Malmö söker vi nu en engagerad Android-utvecklare på heltid. Vår kund är ett spännande IT-företag på frammarsch. De möjliggör digitala affärsinteraktioner med fullständig juridisk försäkran, och tillhandahåller system som utgör en ovärderlig bro mellan den fysiska och den digitala världen.

Då arbetet hos vår kund bedrivs i projektform får du i denna tjänst möjlighet att arbeta med en rad olika spännande utvecklingsprojekt, och du får möjighet att arbeta med det som just du har talang för. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid mån-fre. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under en uppdragsperiod på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av det aktuella företaget.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har läst en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom systemutveckling eller liknande. Du har tidigare erfarenhet av att arbete med Java och/eller Mobil-/apputveckling samt kan visa upp egna projekt du utvecklat, antingen i tidigare arbete eller utbildning. Vi ser gärna att du som söker har följande kunskaper och/eller erfarenheter:
  • arbetat med Scrum och agila metoder
  • arbetat med applikationer som släppts på Google Play
  • god insikt och kunskap om Android-plattformen, Release processer, etc.
  • Java / Rest API / Continuous Intergration / GIT / Gradle
  • har förmåga att kommunicera flytande i såväl svenska som engelska
Det är även meriterande om du har följande kunskaper och/eller erfarenheter:
  • iOS
  • Javascript
  • Hybrid Frameworks (Ionic, Xamarin, etc.)
  • Cryptography & Security frameworks
Som person ser vi att du som söker har förmågan att arbeta såväl självständigt som i ett team med andra kollegor. Du har en förmåga att se helhetsperspektivet i de arbeten du och ditt team jobbar fram, och är bekväm i att uttrycka och motivera dina egna idéer och förslag. Vidare är du serviceinriktad, öppensinnad och kvalitetsmedveten.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Sök gärna tjänsten omgående då vi jobbar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!