Junior testare sökes för heltidsuppdrag hos spännande företag i Malmö!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du ett brinnande intresse för IT och vill arbeta som Testare? Vill du ta chansen att arbeta på ett spännande IT-företag i Malmö? Är du dessutom engagerad, självgående och vill arbeta i ett team med härliga kollegor? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Till vår kund i Malmö söker vi nu en driven och engagerad Testare på heltid. Vår kund är ett spännande IT-företag på frammarsch. De möjliggör digitala affärsinteraktioner med fullständig juridisk försäkran, och tillhandahåller system som utgör en ovärderlig bro mellan den fysiska och den digitala världen.

Då arbetet hos vår kund bedrivs i projektform får du i denna tjänst möjlighet att arbeta med en rad olika spännande projekt och med det som just du har talang för. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta heltid, med start efter överenskommelse. Dina arbetstider kommer i tjänsten vara dagtid mån-fre. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till vår kund under en uppdragsperiod på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av det aktuella företaget.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har läst en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis som systemvetare eller en YH-utbildning inom test/utveckling. Du har tidigare erfarenhet av arbete med test och kravhantering, och vi ser gärna att du som söker har:
  • goda kunskaper i testdesign och kravanalys
  • goda kunskaper i Black box-tekniker, samt
  • förmåga att kommunicera flytande i såväl svenska som engelska.
Vi ser gärna att du har bred kompetens och har arbetat inom många olika projekt och problemområden så som Web interface testing, Mobile testing, Application testing, Server testing, Plugin testing, etc. Vidare ser vi gärna att du har kunskap i scriptspråk som Jython / Python samt erfarenhet från säkerhetslösningar, kryptografi / PKI / Certifikattestning.

Som person ser vi att du som söker har förmågan att arbeta såväl självständigt som i ett team med andra kollegor. Du har en förmåga att se helhetsperspektivet i de arbeten du och ditt team jobbar fram, och är bekväm i att uttrycka och motivera dina egna idéer och förslag. Vidare är du serviceinriktad, öppensinnad och kvalitetsmedveten.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Sök gärna tjänsten omgående då vi jobbar löpande med urval och intervjuer.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!