Junior Konsultchef till konsultbolag i Malmö

Oddwork Sweden AB · Ekonomi · 26 okt

Om jobbet

Nu söker Oddwork en Konsultchef till ett bolag som erbjuder konsulttjänster och lösningar som underlättar och effektiviserar utveckling, försäljning och användning av tekniska produkter.

Om tjänsten som Junior Konsultchef
I rollen som Junior Konsultchef kommer du ansvara för att leda bolagets konsultchefer samtidigt som du själv är operativt aktiv i verksamheten. I ditt arbete ingår att driva din egen och teamets försäljning framåt, rekrytera kompetenta tekniska konsulter, hantera administration och arbeta med att aktivt utveckla bolagets strategi och leda medarbetare mot uppsatta mål och budgetar. I det operativa arbetet kommer du arbeta aktivt med att skapa nya affärsmöjligheter genom att träffa befintliga såväl som nya potentiella kunder. Du bokar dina egna möten, ansvarar för hela försäljningsprocessen, bygger långsiktiga kundrelationer, lyssnar lyhört efter kundernas behov och finner därefter kompententa konsulter som uppfyller dessa krav.

Som Junior Konsultchef ansvarar du ensam för Malmökontorets budget och resultat - det är din uppgift att utveckla och maximera verksamheten såväl operativt som strategiskt och resultatmässigt!

Vi söker dig som...
... med din energi och målmedvetenhet kan coacha och inspirera ett team mot gemensamma mål! Du brinner för försäljning och drivs av att motivera andra till att själva finna lösningen till sina utmaningar och få dem att vilja nå sina målVi ser att du är kommunikativ och har god social förmåga vilket gör dig lyhörd, ödmjuk och ärlig i din kommunikation. Du är bekväm i din kompetens och fattar utan problem såväl snabba som strategiska beslut som gynnar regionens arbete och utveckling. Som person är du förtroendeingivande, ansvarsfull och trygg samtidigt som du sprider energi och glädje.

Vi tror att du är en person med gedigen erfarenhet av försäljning B2B och som nu är redo för en ny utmaning. Det är positivt om du även har erfarenhet av rekryteringsyrket. Utöver detta har du någon form av relevant akademisk utbildning.

Vad bolaget erbjuder dig
Du erbjuds en betydelsefull roll inom ett modernt företag i en spännande bransch. Företaget värdesätter både goda resultat och ett tight och drivet arbetsteam vilket har skapat en såväl affärsdriven som familjär atmosfär. Du kommer att arbeta heltid från måndag till fredag med god fast lön.

START: Omgående

PLATS: Malmö

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Grundlön + bonus

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-10-26

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Ekonomi
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget